«Προμηθέας»: Στόχος η άμεση ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες

Το διοικητικό συμβούλιο του «Προμηθέα», αμέσως μετά την μεταφορά των γραφείων του Συνδέσμου σε νέα διεύθυνση, έστειλε πρόσκληση σε όλες τις εταιρείες του Κλάδου ώστε να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στο δικό του πλέον χώρο. Η ανταπόκριση όλων ήταν άμεση, πράγμα που τους εξέπληξε ιδιαίτερα ευχάριστα, αλλά έδωσε και το ερέθισμα να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη ψηλότερα. Όπως δήλωσαν, «σκοπός μας είναι οι συνάδελφοι – μέλη του «Προμηθέα» να έχουμε την καλύτερη και άμεση ενημέρωση για όλα τα νέα μοντέλα και τεχνολογίες όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται τουλάχιστον στην Βόρεια Ελλάδα και μάλιστα στο χώρο μας.


Στην αίθουσα σεμιναρίων, εκτός από παρουσιάσεις νέων μοντέλων λεβήτων, σε σύντομο διάστημα ελπίζουμε, θα έχουμε και παροχή φυσικού αερίου και εργαστήρια, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργούν οι λέβητες για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών.
Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες Caloria Α.Ε.Β.Ε. για την παρουσίαση των λεβήτων του οίκου Riello και την εταιρεία Metalica – Γιόξας Α.Ε.Ε. για την παρουσίαση των λεβήτων του οίκου Immergas για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συνδέσμου».