Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Ειδήσεις » Ο Γιώργος Καλύβας νέος πρόεδρος στην ΕΣΚΕΛ

Ο Γιώργος Καλύβας νέος πρόεδρος στην ΕΣΚΕΛ

kalivas.jpg

kalivas.jpgΣτις 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων στην Ένωση Συντηρητών Καυστήρων Ελλάδας (ΕΣΚΕΛ ΣΠΕ) πραγματοποιήθηκαν στις 4 Απριλίου.
Οι εκλογές έγιναν μετά το τέλος της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, όπου η απερχόμενη διοίκηση παρουσίασε τον ισολογισμό του 2007 και όλα τα πεπραγμένα το ίδιο διάστημα.
Αναλύοντας την πορεία του συνεταιρισμού ο απερχόμενος πρόεδρος Βαγγέλης Μάλλιος παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία που δείχνουν ότι υπάρχουν αρκετά μέλη που δεν έχουν σαν πρώτη επιλογή τις αγορές τους μέσα από τα καταστήματα της ΕΣΚΕΛ. Ο Β. Μάλλιος επισημαίνοντας ότι ο τζίρος του συνεταιρισμού από μη μέλη ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικός, τόνισε ότι το μέλλον της ΕΣΚΕΛ διαγράφεται ευοίωνο, με την προϋπόθεση ότι θα στηριχθεί και θα αγκαλιαστεί απ’ όλο τον κλάδο.
Τόνισε επίσης ότι, μετά τη συνταξιοδότησή του, παραδίδει τη σκυτάλη της ΕΣΚΕΛ σε νέους συναδέλφους και υποσχέθηκε ότι θα ‘ναι πάντα κοντά τους, σ’ ό,τι βοήθεια χρειαστούν.
Στη συνέλευση της 4ης Απριλίου (ήταν η πρώτη επαναληπτική δεδομένου ότι δεν υπήρξε η προβλεπόμενη απαρτία στη συνέλευση της 28ης Μαρτίου) έγινε συζήτηση και κατατέθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα του συνεταιρισμού.
Στις εκλογές που ακολούθησαν για το διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκαν για πρώτη  φορά τρεις νέοι συνάδελφοι, ενώ επανεκλέχθηκαν οι Γ. Καλύβας και Ι. Χανιώτης.
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΕΛ έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γεώργιος Καλύβας
Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Σκαρμούτσος
Γεν. Γραμματέας: Δανιήλ Μάλλιος
Ταμίας: Ιωάννης Χανιώτης
Μέλος: Θεοδόσης Θανόπουλος
Για το εποπτικό συμβούλιο εκλέχθηκαν οι: Θεόδωρος Χρυσολωράς, Δημήτρης Παπαϊωάννου και Αριστομένης Τσουκαντάς.
Με ανακοίνωσή του το νέο διοικητικό συμβούλιο, επισημαίνει ότι «αισθάνεται την υποχρεώση να ευχαριστήσει τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην απερχόμενη διοίκηση και το εποπτικό συμβούλιο για την προσφορά τους καθώς και τα μέλη της ΕΣΚΕΛ που το τίμησαν με την ψήφο τους στις αρχαιρεσίες της 4ης Απριλίου.
Υποσχόμαστε ότι θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του συνεταιρρισμού μας».