Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » θέρμανσης » Μονωμένη ανοξείδωτη καπνοδόχος NEGARRA

Μονωμένη ανοξείδωτη καπνοδόχος NEGARRA

negara 1.jpg

negara 1.jpgΟ καπναγωγός και η καπνοδόχος είναι ουσιαστικά τμήματα μιας εγκατάστασης θερμάνσεως που βασίζεται σε καύση, προκειμένου να επιτύχουμε σωστή απαγωγή καυσαερίων και βελτιστοποίηση της απόδοσης καύσεως. Η εταιρία NEGARRA, η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή μονωμένων ανοξείδοτων καπνοδόχων διπλού τοιχώματος προδιαγράφει το προϊόν με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
• Τέλειο κυκλικό σχήμα εξασφαλίζοντας ελάχιστες απώλειες και σωστή κυκλοφορία των καυσαερίων και εξοικονόμηση ενέργειας.
• Λεία εσωτερικά τοιχώματα με μικρή εσωτερική τριβή.
• Θερμομόνωση και ηχομόνωση από μονωτικό υλικό ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες, όπως ο κεραμοβάμβακας (NEGARRA) υψηλής πυκνότητας (128 kgr/m³) και χαμηλής θερμικής διαπερατότητας, που δεν είναι θερμοσυστελλόμενος.
• Ανθεκτική στη διάβρωση με την χρήση ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304/316 με περιεκτικότητα CrNi πλήρως αντιμαγνητικός, ώστε να εξασφαλίζεται η αντίσταση στην χημική διάβρωση από τα συμπυκνώματα των καυσαερίων, η μακροβιότητα της εγκατάστασης και η αποτελεσματικότερη εκκένωση των προϊόντων καύσης. 
• Υδατοστεγανότητα με σύνδεση αρσενικού-θηλυκού των επιμέρους τμημάτων και φλάτζες στα άκρα (κλειστού τύπου). Ειδικά με την χρήση φυσικού αερίου, όπου οι υδρατμοί καύσης είναι πολλαπλάσιοι του πετρελαίου, η υδατοστεγανότητα είναι ουσιαστικής σημασίας.
• Μικρή θερμική αδράνεια και ανθεκτικότητα του εσωτερικού τοιχώματος ώστε να επιτυγχάνεται σύντομα ομοιόμορφη θερμοκρασία λειτουργίας.
Η πιστοποίηση κατά CE είναι πλέον απαραίτητη και στην καπνοδόχο όπως και στα άλλα παρελκόμενα της εγκατάστασης. Η NEGARRA παρέχει αυτή καθώς και άλλες πιστοποιήσεις από Γαλλικούς και Ισπανικούς οργανισμούς (NF).
Oι καπνοδόχοι NEGARRA διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρία AIRTECHNIC ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ ΕΠΕ.