Αρχική » Αφιερώματα » Αυτοματισμοί κεντρικής θέρμανσης » “ΜΟΝΟΘΕΡΜ”, Δ. ΚΡΕΣΤΑ – Β. ΚΡΕΣΤΑΣ ΟΕ:Αυτοματισμοί και εξαρτήματα επώνυμων κατασκευαστικών οίκων

“ΜΟΝΟΘΕΡΜ”, Δ. ΚΡΕΣΤΑ – Β. ΚΡΕΣΤΑΣ ΟΕ:Αυτοματισμοί και εξαρτήματα επώνυμων κατασκευαστικών οίκων

krestas-1

Η εταιρία ”ΜΟΝΟΘΕΡΜ”, Δ. ΚΡΕΣΤΑ – Β. ΚΡΕΣΤΑΣ Ο.Ε. με συνέπεια και εκτίμηση στους πελάτες της από το 1982 στο χώρο της θέρμανσης, του αυτοματισμού και τώρα πλέον στο χώρο των εξαρτημάτων και ανταλλακτικών κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων, αντιπροσωπεύει, εισάγει και διακινεί στην ελληνική αγορά εκτός των άλλων επώνυμων (ευρωπαϊκών και αμερικάνικων οίκων), και τα προϊόντα του ιταλικού οίκου SEITRON.
Το ιταλικό εργοστάσιο SEITRON από το 1981 κατασκευάζει υψηλής ποιότητας αυτοματισμούς, συστήματα θέρμανσης και εξαρτήματα ανίχνευσης διαρροής αερίου – υγραερίου (σύμφωνα με UNI EN ISO 9001), όπως αυτοματισμοί και εξαρτήματα για ρύθμιση θερμοκρασίας και ηλιακών θερμοσιφώνων, ασύρματα συστήματα ρύθμισης θερμοκρασίας, αυτοματισμοί ανίχνευσης διαρροής αερίου – υγραερίου και φορητά όργανα αναλύσεων και μετρήσεων υγρών και αερίων καυσίμων κ.τ.λ. Η εταιρία SEITRON κατασκευάζει εκτός των άλλων, διαφορικούς θερμοστάτες ηλιακών θερμοσιφώνων αναλογικούς, ψηφιακούς με δυνατότητα πολλών διαφορετικών τρόπων εφαρμογkrestas-1ής και εγκατάστασης:
• “ELIOS EASY”. Διαφορικός αναλογικός θερμοστάτης ηλιακών θερμοσιφώνων (έξοδοι για λειτουργία 2 κυκλοφορητών): Ο αναλογικός θερμοστάτης περιέχει 3 αισθητήρια που η θ
ερμοκρασία λειτουργίας τους είναι -20°C έως +130°C. Η θερμοκρασία λειτουργίας του θερμοστάτη είναι 0°C έως +40°C και έχει δυο εξόδους με ρελέ ON-OFF. Ρύθμιση διαφορικής θερμοκρασίας Δt συλλέκτης / boiler 5°C έως +20°C και λέβητα 30°C έως +80°C.
Περιέχει ε
πιπλέον θερμοστάτη για βοηθητική πηγή θέρμανσης και διακόπτη ON-OFF χειροκίνητης λειτουργίας. Έχει δυνατότητα 5 διαφορετικών τρόπων εγκατάστασης καθώς και αντιπαγωτική λειτουργία (antifrost). Τροφοδοσία 230VAC.
•    “ELIOS MIDI”. Διαφορικός ψηφιακός θερμοστάτης ηλιακών θερμοσιφώνων (έξοδοι για λειτουργία 2 κυκλοφορητών): Ο ψηφιακός θερμοστάτης περιέχει 3 αισθητήρια (ρυθμιζόμενα) που η θερμοκρασία λειτουργίας τους είναι -20°C έως +130°C.
Η θερμοκρασία λειτουργίας του θερμοστάτη είναι 0°C έως +40°C και έχει δυο εξόδους με ρελέ ON-OFF (ελεύθερες τάσεις) και μία έξοδο με ρελέ (Alarm). Περιέχει επιπλέον θερμοστάτη για βοηθητική πηγή θέρμανσης και έχει δυνατότητα 7 διαφορετικών τρόπων εγκατάστασης καθώς και γραφική απεικόνιση στην οθόνη της επιλεγόμενης εγκατάστασης.
Επίσης στην οθόνη εμφανίζεται η θερμοκρασία, κατάσταση ρελέ και βοηθητικές λειτουργίες.
Δυνατότητα ρυθμιζόμενης αντιπαγωτικής λειτουργίας (antifrost) καθώς και της θερμοκρασίας αντιστάθμισης των αισθητηρίων.
Επίσης έχει την δυνατότητα αυτοδιάγνωσης βλαβών με οπτικό και ακουστικό σήμα.
Τροφοδοσία 230VAC.
krestas-2• “ELIOS 25 STANDARD”. Διαφορικός ψηφιακός θερμοστάτης ηλιακών θερμοσιφώνων (έξοδοι για λειτουργία 3 κυκλοφορητών): Ο ψηφιακός θερμοστάτης περιέχει 4 αισθητήρια (ρυθμιζόμενα) που η θερμοκρασία λειτουργίας τους είναι -50°C έως +270°C.
Η θερμοκρασία λειτουργίας του θερμοστάτη είναι 0°C έως +40°C και έχει τέσσερις εξόδους με ρελέ ON-OFF και μία έξοδο με ρελέ (Alarm).Έχει δυνατότητα 19 διαφορετικών τρόπων εγκατάστασης. Οι υπόλοιπες λειτουργίες – δυνατότητες είναι αντίστοιχες με τον ELIIOS MIDI. Τροφοδοσία 230VAC.
Για όλους τους παραπάνω διαφορικούς θερμοστάτες ηλιακών θερμοσιφώνων του ιταλικού εργοστασίου SEITRON διατίθονται πλήρη σειρά ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, όπως επιπλέον αισθητήρια και θήκες αισθητηρίων ορειχάλκινες.
Όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας, φέρουν διεθνή πιστοποιητικά κατασκευής και ασφάλειας και είναι ετοιμοπαράδοτα.
Παρέχονται τεχνικά φυλλάδια και πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών, τεχνική υποστήριξη – service.