Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της έκθεσης «Σύγχρονο Κτίσμα 2007»

Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της έκθεσης «Σύγχρονο Κτίσμα 2007»


24-28 /10 στο εκθεσιακό κέντρο

του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών

Η εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων «Expo Line» ανακοινώνει ότι διοργανώνει από 24 έως 28 Οκτωβρίου 2007 στο εκθεσιακό κέντρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών την έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα». Οι συμμετοχές εκθετών, μέχρι τέλη Ιουνίου, ανέρχονται στους 140, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Expo Line, η φετινή διοργάνωση θα είναι δυναμικότερη και μεγαλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη του 2006, και θα επιβεβαιώσει ότι η αξιοπιστία και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση αλλά και η καινοτομία είναι στοιχεία που η αγορά εκτιμά και επιβραβεύει.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν: σύγχρονα δομικά υλικά, «έξυπνα κτίρια», βιοκλιματική δόμηση, νέες τεχνολογίες, εναλλακτικές πηγές ενέργειας και οι πιο πρόσφατες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές τάσεις. Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τις τεχνολογίες του σύγχρονου κτιρίου, εξασφαλίζοντας στους εκθέτες περιβάλλον και οργάνωση υψηλών προδιαγραφών, με υποχρεωτική πορεία και αυστηρή διαπίστευση των επισκεπτών για εμπορικές συνεργασίες. Η έκθεση «Σύγχρονο Κτίσμα» τελεί υπό την αιγίδα της «Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος» και είναι δομημένη σε πέντε ενότητες: Σύγχρονες κατασκευές, τεχνολογικός κτιριακός εξοπλισμός, ενεργειακή δόμηση, real estate και προκατασκευασμένα κτίρια. Η διοργανώτρια εταιρία με μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα μέσα ενημέρωσης (τηλεόραση, ράδιο, έντυπα, διαδίκτυο), είναι σίγουρη ότι το «Σύγχρονο Κτίσμα» θα αποτελέσει το μεγαλύτερο γεγονός στους τομείς της σύγχρονης δόμησης και τεχνολογίας κτιρίων.

Για προσκλήσεις εισόδου – προεγγραφή καθώς και για επιπρόσθετη πληροφόρησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.expoline.gr