Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Στο κέντρο «Opera» χόρεψαν και διασκέδασαν φέτος οι συντηρητές καυστήρων της Αθήνας

Στο κέντρο «Opera» χόρεψαν και διασκέδασαν φέτος οι συντηρητές καυστήρων της Αθήνας

Στις 8 Φεβρουαρίου ο χορός της Εστίας και στις 2 Μαρτίου του Ήφαιστου
Στο κέντρο «Opera» διοργάνωσαν και τα δύο σωματεία της Αθήνας, η Εστία και ο Ήφαιστος, φέτος τους χορούς τους.
Οι συνάδελφοι μαζί με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με συνοδεία τα τραγούδια από τους Λευτέρη Πανταζή, Άντζελα Δημητρίου, Ματθαίο Γιαννούλη και Λευτέρη Βαζαίο που συγκροτούσαν το καλλιτεχνικό σχήμα του κέντρου.
Ο χορός της Εστίας
Η ημέρα του χορού της Εστία, η Τσικνοπέμπτη, βοήθησε αφενός στη μεγάλη προσέλευση και αφετέρου στο να εκτιναχθεί στα ύψη το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Κατά τη διάρκεια του χορού πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά, όπου πολλοί συνάδελφοι, και όχι μόνο, κέρδισαν πολλά και πλούσια δώρα.
Στο χορό παραβρέθηκαν και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Στέφανος Δελατόλας από την ΕΠΑ Αττικής.
Ο πρόεδρος της Εστίας στο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε καλή διασκέδαση, ευχαρίστησε, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του χορού.
Ο χορός του Ήφαιστου
Κέφι και χορός μέχρι τα ξημερώματα και στο χορό του Ήφαιστου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο χορό του Ήφαιστου δεν υπήρχε λαχειοφόρος αγορά. Αυτό έγινε με το σκεπτικό ότι τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται για τη διασκέδαση των συναδέλφων μαζί με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους και όχι για να προστεθούν κάποια έσοδα στο ταμείο του σωματείου.
Ο πρόεδρος Θόδωρος Χρυσολωράς στο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και αναφέρθηκε συνοπτικά στους αγώνες του σωματείου για την καταξίωση στην κοινωνία του επαγγέλματος του εγκαταστάτη – συντηρητή καυστήρων.
Στο χορό παραυρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΣΚΕΛ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Βαγγέλη Μάλλιο, οι πρόεδροι των συνδέσμων υδραυλικών Αθήνας και Πειραιά, Αθανάσιος Στρουμπούλης και Επιφάνιος Αλεφραγκής, αντίστοιχα, ο ταμίας του διοικητικού συμβουλίου της ΟΒΣΑ Νίκος Αβριλιώνης και ο Παντελής Κριβιτσάκης από την ΕΠΑ.