Αρχική » Περιεχόμενα » Διακοσμητικά Θερμ.Σώματα » «KLIMATIKA», ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗΣ – ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΒΕΕ

«KLIMATIKA», ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗΣ – ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρία "KLIMATIKA" Σουρλαντζής – Κιούσης ΑΒΕΕ, έχει για την Ελληνική αγορά την αποκλειστική διάθεση των Ιταλικών θερμαντικών–διακοσμητικών σωμάτων λουτρού CHAUFFE.
Τα σώματα CHAUFFE κατασκευάζονται σε 4 τύπους:
– Λευκά Ισια
– Χρωμέ Ισια
– Λευκά Καμπυλωτά, και
– Λευκά Elisse (με οριζόντια στοιχεία οβάλ διατομής)
Με διάφορα ύψη 950, 1280 ή 1750mm, και πλάτη 450, 500 ή 600mm, προσφέρουν μια μεγάλη δυνατότητα επιλογής μεταξύ συνολικά 25 διαφορετικών μοντέλων, θερμαντικής απόδοσης από 510 έως 1180Kcal/h, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις (αισθητικές αλλά και λειτουργικές) των περισσοτέρων λουτρών και WC.
Τα σώματα CHAUFFE κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας χάλυβα και βάφονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ηλεκτροστατικής βαφής, ώστε να είναι ανθεκτικά στο δύσκολο (λόγω αυξημένης υγρασίας)  περιβάλλον που θα τοποθετηθούν, ενώ παράλληλα να προσφέρουν κι ένα ποιοτικό αποτέλεσμα στο φινίρισμα και την αισθητική τους.
Τοποθετούνται εύκολα αφού όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα περιλαμβάνονται στη συσκευασία και μπορούν χρησιμοποιηθούν σε παλιές εγκαταστάσεις θέρμανσης (μονοσωλήνια ή δισωλήνια) αντικαθιστόντας τα παλιά κλασσικά σώματα, ή και σε καινούργιες κατοικίες με αυτονομίες, αντικαθιστώντας πιο σύγχρονα σώματα τύπου panel.
Η εταιρία KLIMATIKA προσφέρει 5ετή εγγύηση για τα θερμαντικά σώματα CHAUFFE.