Αρχική » Αφιερώματα » Αναλυτές καυσαερίων - ρύθμιση καυστήρων » ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ: Αναλυτής καυσαερίων Kane 455 με αισθητήρια μακράς διάρκειας

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ: Αναλυτής καυσαερίων Kane 455 με αισθητήρια μακράς διάρκειας

biomanaptkane455

Η εταιρία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ» είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αναλυτών καυσαερίων KANE. Διαθέτει το μοναδικό εξουσιοδοτημένο service με έμπειρο τεχνικό προσωπικό και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με διακριβωμένες φιάλες αερίου.
Με την εμπειρία 15 ετών και την διάθεση στην ελληνική αγορά περισσοτέρων από 3.000 αναλυτών καυσαερίων κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία να προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε βιομηχανικές άλλα και οικιακές εφαρμογές στους πελάτες της.
Η «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ» θέλοντας να κρατά πάντα ενημερωμένους τους πελάτες της για νέα προϊόντα και τεχνολογίες, προχώρησε πρόσφατα σε πλήρη αναβάθμιση του website της, www.ban.gr όπου πλέον ο τεχνικός μπορεί να αναζητήσει τα κατάλληλα όργανα μέτρησης για την εφαρμογή του, να ενημερωθεί για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και το σημαντικότερο να γνωρίζει ακριβώς το κόστος τους.
Μια από τις αναβαθμίσεις του website είναι το e-shop της εταιρίας μέσω του οποίου μπορεί πλέον ο τεχνικός να προβεί σε online αγορές όλο το 24ωρο.
Η εταιρία ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ σε συνεργασία με τον αγγλικό οίκο KANE έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών συστημάτων ανάλυσης καυσαερίων.
Με την απόσυρση παλαιού συστήματος ανάλυσης καυσαερίων (ηλεκτρονικού ή χημικού) η εταιρία παρέχει έκπτωση 20% στην αγορά του αναλυτή καυσαερίων Κane455, ήτοι 640,00 ι + Φ.Π.Α = 787,20ι
Το Kane455 διαθέτει ελληνικό μενού και χρησιμοποιεί επαναστατική τεχνολογία για την μέτρηση του διοξειδίου του άνθρακα. Το αισθητήριο διοξειδίου του άνθρακα (CO2) είναι υπέρυθρης ακτινοβολίας (NDIR). Η τεχνολογία αυτή (NDIR) χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στους φορητούς αναλυτές καυσαερίων και καθιστά το αισθητήριο μη αναλώσιμο.
Το Kane455 διαθέτει μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) τεσσάρων ταυτόχρονων ενδείξεων. O εύχρηστος περιστροφικός επιλογέας διευκολύνει την άμεση πρόσβαση στις μετρήσεις. Η δυνατότητα αποθήκευσης (μνήμη) 99 διαφορετικών μετρήσεων με ημερομηνία και ώρα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες αποθήκευσης μετρήσεων για μελλοντική χρήση.
Επιπλέον λειτουργίες του αναλυτή καυσαερίων K455 είναι οι αναφορές για μονοξείδιο του άνθρακα (CO) χώρου, ελέγχου στεγανότητας, και Θ
biomanaptkane455ερμοκρασίας χώρου. Διαθέτει επιπροσθέτως, λειτουργίες κράτηση ένδειξης “Hold” και αυτόματης καταγραφής των μετρήσεων. Τέλος συνδέεται με ασύρματο εκτυπωτή, ο οποίος τυπώνει ημερομηνία, ώρα μέτρησης και επωνυμία.
Καύσιμα: Πετρέλαιο, φυσικό αέριο, Βουτάνιο, Προπάνιο, LPG, Pellets.

Μετράει:
• Διοξείδιο του άνθρακα CO2 (0-20%), αισθητήριο InfraRed μακράς διάρκειας.
• Μονοξείδιο του άνθρακα CO (0-4.000ppm), αισθητήριο μακράς διάρκειας.
• Ελκυσμό με αισθητήριο διαφορικής πίεσης (ανάλυση 0,001mBar).
• Θερμοκρασία καυσαερίων (0-600°C).
• Θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Υπολογίζει:
Οξυγόνο Ο2, απόδοση καυστήρα, περίσσεια αέρα, διαφορά θερμοκρασίας.
Αναβαθμίζεται με:
• Αισθητήριο Μονοξειδίου του Αζώτου NO (έως 5.000ppm).
• BlueTooth για ασύρματη μεταφορά μετρήσεων σε H/Y.
Το σετ περιλαμβάνει: Όργανο μέτρησης, ακροδέκτη καμινάδας 240mm με ταυτόχρονη μέτρηση ελκυσμού, προστατευτική λαστιχένια θήκη με ενσωματωμένο μαγνήτη, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, φορτιστή, βαλιτσάκι μεταφοράς, οδηγίες χειρισμού στα ελληνικά και αγγλικά
Εγγύηση: Ένα έτος για το όργανο μέτρησης. Η εταιρία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ» έχει ανακοινώσει πρόγραμμα 5ετούς εγγύησης με κάθε νέα αγορά αναλυτή καυσαερίων KANE.
Πλέον γνωρίζετε το κόστος συντήρησης του αναλυτή σας από την ημέρα της αγοράς του. Χωρίς κρυφά κόστη επισκευής και με την ταχύτητα και την αξιοπιστία που διακρίνει το εξουσιοδοτημένο τεχνικό τμήμα της εταιρίας.
Όλοι οι αναλυτές καυσαερίων KANE καθώς και τα υπόλοιπα όργανα μετρήσεων που αγοράζονται από την εταιρία ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ και τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της καλιμπράρονται και επισκευάζονται στο εργαστήριο της εταιρίας εντός 4-5 εργάσιμων ημερών.