Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » INFACOMA ’07: Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε.

INFACOMA ’07: Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε.

rizakos infacoma.jpg

rizakos infacoma.jpgΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. η συμμετοχή της στην έκθεση INFACOMA 2007.  Οι επισκέπτες της έκθεσης, που οργανώθηκε από τη HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 22-25 Φεβρουαρίου 2007, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εφαρμογές του Διογκωμένου Πολυστυρενίου (EPS) στον κατασκευαστικό τομέα, να δουν προϊόντα Μόνωσης – Δόμησης – Διακόσμησης  και να προμηθευτούν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από το περίπτερό της.
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κοινού συγκέντρωσαν τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρίας, όπως το ISOLTETTO (θερμομονωτικές πλάκες κεραμοσκεπών), το STYROFILL (ηχομονωτικό γέμισμα ξύλινων πατωμάτων), το PERIPOR (θερμομονωτικές πλάκες εξαιρετικά χαμηλής υδατοαπορροφητικότητας) και το ISOFLOOR (θερμομονωτικές πλάκες ενδοδαπέδιας θέρμανσης), αλλά και προϊόντα αιχμής όπως το NEOPOR (γραφιτούχο EPS), το ISOPOR ARTE (διακοσμητικά καλούπια σκυροδέματος) και τα BOVELACCI (διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων).
Σε ξεχωριστό περίπτερο και στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας των εταιριών KNAUF ΓΥΨΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε. και Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. προβλήθηκε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων THERMOPROSOPSIS.