Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Ειδήσεις » Η ΕΣΚΕΛ τίμησε τη σύζυγο και τα παιδιά του αείμνηστου Δημήτρη Κρίκου

Η ΕΣΚΕΛ τίμησε τη σύζυγο και τα παιδιά του αείμνηστου Δημήτρη Κρίκου

Σε μια σεμνή εκδήλωση, την Τρίτη 12 Ιουνίου, στο κατάστημα της ΕΣΚΕΛ στον Πειραιά, το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού τίμησε τη σύζυγο και τα παιδιά του αείμνηστου Δημήτρη Κρίκου που έφυγε από τη ζωή, εντελώς αναπάντεχα πέρυσι στις 24 Ιουλίου.

Μέσα σε ένα συγκινησιακό κλίμα, με παρόντα τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και άλλους συναδέλφους, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μάλλιος, προσφέροντας τιμητική πλακέτα στην κ. Κρίκου και στα παιδιά της Ηλία και Θανάση, είπε:
«Κα Κρίκου, αγαπητά μας παιδιά Ηλία και Θάνο, Σήμερα βρισκόμαστε εδώ στο κατάστημα του Συνεταιρισμού στον Πειραιά και είναι μια ξεχωριστή ημέρα για όλους μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους της ΕΣΚΕΛ έχουμε την τιμή να σας απονείμουμε αυτή την πλακέτα σε ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης στον αξέχαστο Δημήτρη για την τεράστια προσφορά που έδωσε στον κλάδο και ιδιαίτερα στην ΕΣΚΕΛ προσπαθώντας δυναμικά να μας μεταδώσει όλα τα θετικά οράματα που είχε. Τον ευχαριστούμε και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, ευχαριστούμε και εσάς που μας κάνατε την τιμή να είστε αυτή τη στιγμή μαζί μας».
Μετά την εκδήλωση στο κατάστημα του συνεταιρισμού, οι συμμετέχοντες με πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου μετέβησαν για δείπνο σε ταβέρνα της περιοχής. Στις συζητήσεις που έγιναν όλοι ανέφεραν τη σημαντική παρουσία και συμμετοχή του Δημήτρη Κρίκου τόσο στην ΕΣΚΕΛ όσο και στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου.
Ιδιαίτερα τόνιζαν τη μεγάλη προσφορά του στην ίδρυση του καταστήματος της ΕΣΚΕΛ στον Πειραιά. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΕΣΚΕΛ που μ’ αυτή της την ενέργεια έδειξε την ευαισθησία της και ότι δεν ξεχνά τους συναδέλφους που με την προσφορά τους βοήθησαν πολύπλευρά τον κλάδο.