Ξεκινούν οι πωλήσεις του Fiat Scudo MY 2013

– Ανανεωμένα εσωτερικά και μια ξεχωριστή εικόνα που παραπέμπει στην αίσθηση της οικογένειας Ducato.

– Βελτίωση εξοπλισμού, με ειδικά πακέτα για διάφορες ευρωπαϊκές αγορές.

scudoΣχεδιασμένο για να παρέχει απαντήσεις στις σύγχρονες ευρωπαϊκές αστικές και υπεραστικές ανάγκες, το Fiat Scudo έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα στις πωλήσεις του τα τελευταία χρόνια. Το αυτοκίνητο έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα για τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων βαν και για την γκάμα των εκδόσεων μεταφοράς επιβατών.
Οι πωλήσεις του Fiat Scudo MY 2013 ξεκινούν. Στόχος του ανανεωμένου μοντέλου είναι να παγιώσει τη θέση του στην κατηγορία 2P, η οποία κάλυψε το 25% της αγοράς επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις χώρες της EFTA το 2012, με ανανέωση του στιλ στο εσωτερικό και προσφορές ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των πελατών της Fiat Professional.
Η σημαντικότερη καινοτομία που υπάρχει σε όλα τα Scudo MY 2013 είναι το νέο, σκούρο γκρι ταμπλό με ταιριαστές εσωτερικές επενδύσεις στις πόρτες (οι οποίες εμπλουτίζονται με βελούδινους γκρι τόνους στις εκδόσεις Panorama). Νέα είναι επίσης τα όργανα στο Fiat Scudo Panorama, με αλουμινένιες ραβδώσεις σε μαύρο φόντο, που ταιριάζουν απόλυτα με τον εσωτερικό διάκοσμο. Το Panorama Family εφοδιάζεται με τα ίδια, κορυφαίας ποιότητας υφασμάτινα καθίσματα με το Executive, ενώ τα υλικά που περιβάλλουν τις χειρολαβές στις πόρτες, τους αεραγωγούς και το κεντρικό τμήμα του ταμπλό έχουν μαύρο χρώμα. Τέλος, όλες οι εκδόσεις του Scudo MY 2013 έχουν μία νέα γρίλια σε γκρι-ασημί χρώμα, που παραπέμπει στην αίσθηση της οικογένειας Ducato.
Η γκάμα του 2013
Με τον εξοπλισμό που προσφέρει, το Fiat Scudo MY 2013 είναι η καλύτερη απάντηση για πολλά διαφορετικά προφίλ αναγκών και αποστολών. Απόδειξη γι’ αυτό είναι η μεγάλη και ευέλικτη γκάμα του, που περιλαμβάνει εκδόσεις για μεταφορά εμπορευμάτων (Cargo) και για μεταφορά ανθρώπων (Combi και Panorama) και πλατφόρμες για μετατροπές και ειδικές κατασκευές.
Για τη μεταφορά εμπορευμάτων διατίθενται εκδόσεις σε βαν και διπλοκάμπινο φορτηγάκι με ανοιχτό χώρο φόρτωσης με τις εξής επιλογές: δύο μεταξόνια (3 μ. για την κοντή έκδοση και 3,12 μ. για τη μακριά), δύο εξωτερικά μήκη (4,80 και 5,13 μ.), δύο εξωτερικά ύψη (1,94 και 2,28 μ.) και δύο μήκη χώρου φόρτωσης (2,25 και 2,58 μ.). Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί όγκοι (5 m3, 6 m3 και 7 m3), καθώς και δύο επιλογές για ωφέλιμο φορτίο (1.000 και 1.200 κιλά). Η γκάμα των κινητήρων διαθέτει τον 1.6 MultiJet των 90 ίππων και το 2λιτρο MultiJet των 130 ίππων, όλοι προδιαγραφών Euro 5, ελαστικούς και με πολύ καλή απόκριση. Ο 2λιτρος MultiJet συνδυάζεται με κιβώτιο 6 ταχυτήτων.