Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Εκλογές στη Λιβαδειά στις 28 Φεβρουαρίου

Εκλογές στη Λιβαδειά στις 28 Φεβρουαρίου

libadeia 1.jpg

libadeia 1.jpgΣημαντικό το έργο του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου
Εκλογές στο Σύνδεσμο Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθούν στις 28 Φεβρουαρίου.
Τα μέλη του Συνδέσμου, κατά την απολογιστική γενική συνέλευση στις 31 Ιανουαρίου, όρισαν την ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, τις προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων καθώς και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.
Οι εκλογές θα γίνουν στο Επιμελητήριο Λιβαδειάς, εκεί όπου διεξήχθη και η γενική συνέλευση, με ικανοποιητική συμμετοχή συναδέλφων.
«Από τα 70 μέλη του Συνδέσμου συμμετείχαν 48, μεταξύ των οποίων πάρα πολλοί νέοι συνάδελφοι. Αυτό για μας, για την απερχόμενη διοίκηση του Συνδέσμου αλλά και γενικότερα γι’ αυτόν καθ’ εαυτόν το Σύνδεσμο είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό», μας είπε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Μυλωνάς.
Η συνέλευση αποφάσισε ακόμα τη σύσταση επιτροπής ελέγχου των οικοδομών για την αντιμετώπιση της παράνομης απασχόλησης, που, όπως ειπώθηκε, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην περιοχή.
Επίσης, μετά από πρόταση του επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου, Μιλτιάδη Παπαγεωργίου, αποφασίστηκε να κατατεθεί αίτημα στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Λιβαδειάς για χρηματοδότηση αγοράς ιδιόκτητων γραφείων του Συνδέσμου.
Στον απολογισμό της διοίκησης ο συν. Μυλωνάς ανέφερε ότι κατά τη θητεία του απερχόμενου Δ.Σ. έγιναν επεκτάσεις των αδειών των συναδέλφων σε ποσοστό 99%, με συνέπεια να βρεθούν τουλάχιστον 40 συνάδελφοι με άδεια Β, η οποία -εκτός των άλλων- είναι αναγκαία για την παρακολούθηση σεμιναρίων στα αέρια καύσιμα.
Στα πλαίσια αυτά τονίστηκε ότι πραγματοποιήθηκε ένα σεμινάριο από το ΕΛΚΕΔΕ, ενώ έχει προγραμματιστεί άλλο ένα για το Μάρτιο.
Μετά το πέρας του δεύτερου σεμιναρίου θα υπάρξουν επαφές με τη διεύθυνση Βιομηχανίας για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες εξετάσεων για την απόκτηση άδειας 3ης ειδικότητας.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε και κοπή πίτας για το καλό του νέου έτους.
Την πίτα έκοψε ο συν. Μάριος Παναγιωτίδης, ο οποίος λίγο πριν εξέφρασε το παράπονό του, για το ότι μηδενίστηκε η ύπαρξή του στο Σύνδεσμο όταν ήταν πρόεδρος, σε συνέντευξη που έδωσε ο συν. Μυλωνάς στον «Υ».
Ο συν. Μυλωνάς επισήμανε ότι δεν μηδενίστηκε κανενός η ύπαρξη, απλά περιγράφηκε η κατάσταση που υπήρχε προτού αναλάβει τα ηνία η παρούσα διοίκηση.
Και είναι γεγονός ότι η παρούσα διοίκηση έκανε πάρα πολλά, έφερε τους συναδέλφους κοντά στο Σύνδεσμο, του έδωσε ζωή, και δρομολόγησε σειρά ενεργειών για την αναγέννησή του.
Σημειώνουμε πάντως, ότι οι συνάδελφοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τη νέα διοίκηση.
Στη συνέλευση παρευρέθηκε ακόμα και ο παλαίμαχος συνάδελφος και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Πέτσας.
Κλείνοντας, να πούμε ότι το φλουρί της πίτας έτυχε στο κομμάτι του Συνδέσμου, με δώρο ένα ηλεκτρονικό μέτρο.