Η Calda Energy Μεγάλος Χορηγός στην ημερίδα για τον ξενοδοχειακό κλιματισμό

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Calda Energy ως Μεγάλου Χορηγού, στην εξειδικευμένη ημερίδα «Ξενοδοχειακός Κλιματισμός», που διοργανώθηκε από το περιοδικό «Ψυκτικός» στις 23 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας,
απευθυνόμενη στους επαγγελματίες ψυκτικούς, τεχνικές εταιρείες, μηχανικούς και μελετητές και ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων που έδωσαν το «παρών». Από την εταιρεία, παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες λύσεις του κατασκευαστικού οίκου Aermec, οι οποίες καλύπτουν όλες τις σύγχρονες τάσεις κλιματισμού και παραγωγής Ζεστών Νερών Χρήσης (Ζ.Ν.Χ.) στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Από αριστερά προς δεξιά εμφανίζονται οι κ.κ.: Λευτέρης Φωτόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, Αντώνης Βλάχος, μηχ/γος – μηχ/κός, Βαγγέλης Λαγός, μηχ/γος – μηχ/κός, Αντώνης Αντωνόπουλος, εμπορικός διευθυντής

Επιπρόσθετα, το παρευρισκόμενο κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει στην ενότητα «Επιχειρηματικότητα και Τεχνολογία», την παρουσίαση του μηχ. μηχανικού Βαγγέλη Λαγού, που εκπροσώπησε την εταιρεία σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, εστιάζοντας στις ακόλουθες ενότητες:
• Νέοι κανονισμοί σχετικά με τα ψυκτικά μέσα και πως αυτοί επηρεάζουν τον ξενοδοχειακό σχεδιασμό.
• Βασικές αρχές σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψιν την τήρηση των κανονισμών, τον υψηλό βαθμό απόδοσης, τις συνθήκες άνεσης και το ενεργειακό αποτύπωμα.
• Τις νέες απαιτήσεις των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων και πως αυτές μπορούν να καλυφθούν.
• Τις προϊοντικές κατηγορίες που έρχονται να δώσουν λύσεις και πληρούν όλες τις απαιτήσεις περί οικολογικού σχεδιασμού και υψηλών αποδόσεων:
– 4-σωλήνιες αντλίες θερμότητας.
– 4-σωλήνια Fan Coils με κοινό στοιχείο.
– Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες με εναλλάκτες υψηλής απόδοσης.
– Υδρόψυκτες αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών για συνδυασμό με οποιαδήποτε αντλία θερμότητας για παραγωγή υψηλών θερμοκρασιών έως 80°C.
• Ενδεικτικά παραδείγματα επιλογής και διαστασιολόγησης.
• Λύσεις αντιμετώπισης της θερμικής εξισορρόπησης και πρόληψης κατά της Λεγιονέλλας.