Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » AQUATHERM: Παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του πολυπροπυλενίου

AQUATHERM: Παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του πολυπροπυλενίου

Θεωρούμε ότι η έκθεση της Climatherm-Energy 2022 στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, γεγονός που άλλωστε αποτελεί κοινή διαπίστωση όλων των εκθετών.
Παρά τα δυσμενή δεδομένα της πανδημίας, ήταν πράγματι πρωτοφανής η εισροή χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην έκθεση συμμετείχε ενεργά και η εταιρεία μας η «aquatherm Hellas», η οποία ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του πολυπροπυλενίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει νέα καινοτόμα προϊόντα, που προέκυψαν βάσει των σύγχρονων απαιτήσεων και αναγκών της αγοράς, να έρθει σε προσωπική επαφή με συνεργάτες και επαγγελματίες του χώρου και να αναθερμάνει τις διαπροσωπικές-επαγγελματικές σχέσεις της με αυτούς. Οι τελευταίοι γνώρισαν τα νέα προϊόντα μας, ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνικές εξελίξεις της εταιρείας μας, όσον αφορά την συνεχώς αναβαθμισμένη ποιότητα, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και τεχνική νομιμότητα των προϊόντων της, αλλά και την πλήρη διασφάλιση (πραγματική και νομική) της χρήσης αυτών στην πράξη.
Η έκθεση της Climatherm-Energy 2022 μας έδωσε την δυνατότητα να προβάλουμε τους σωλήνες ύδρευσης, θέρμανσης – κλιματισμού και πυρόσβεσης της παγκοσμίου φήμης ομώνυμης μητρικής εταιρείας μας της «aquatherm GmbH», τους σωλήνες αποχέτευσης της γνωστής πλέον HULIOT και τα ειδικά στηρίγματα και εξαρτήματα της NIKZUK, προϊόντα που έκλεψαν τις εντυπώσεις και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις ειδικές κατασκευές που εκτέθηκαν στον χώρο της έκθεσης. Όσον αφορά εμάς, αποκτήσαμε πολλαπλά αντανακλαστικά οφέλη, μέσα από την γνωριμία νέων επαγγελματιών με υψηλές απαιτήσεις, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες τεχνικές εξελίξεις του κλάδου και στοχεύουν στην ποιότητα και ασφάλεια (πραγματική και νομική) των προϊόντων και, συνακόλουθα, των κατασκευών. Έτσι, δημιουργήσαμε προστιθέμενη επαγγελματική αξία και αναγνωρισμένη φήμη στο υφιστάμενο και νέο πελατολόγιό μας.
Ως επιστέγασμα των ανωτέρω νοιώθουμε δικαιωμένοι για την φετινή συμμετοχή μας στην έκθεση της Climatherm- Energy και προσδοκούμε στην επόμενη συμμετοχή μας σε αντίστοιχη διοργάνωση. Με αφορμή την παρούσα αναφορά, δράττουμε της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, που επισκέφτηκαν το περίπτερό μας.