Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων στην τακτική γενική συνέλευση του «Προμηθέα»

Μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων στην τακτική γενική συνέλευση του «Προμηθέα»

Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου «Φιλίππειο», σε ένα όμορφο περιβάλλον και σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν μεγάλη για ακόμα μια φορά. Τα υπό συζήτηση θέματα πολλά, καθώς την τελευταία διετία δυστυχώς, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας Covid19, δεν πραγματοποιήθηκε ούτε η περσινή ετήσια γενική συνέλευση αλλά ούτε και κάποια άλλη συνάντηση, από τις πολλές που κατά κανόνα πάντα διοργάνωνε ο Σύνδεσμος στα νέα του γραφεία.
Η ενημέρωση των συναδέλφων έγινε από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Σπανουδάκη. Αμέσως μετά τις εκλογές, ακολουθήσε η κοπή της πίτας, συνοδευόμενη από μπουφέ. Ο τυχερός συνάδελφος που κέρδισε το φλουρί, ήταν ο Δημήτρης Κόκκινος, ο οποίος χαρούμενος παρέλαβε το δώρο του, μια επώνυμη, πλήρη εργαλειοθήκη 100 τεμαχίων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού (έλεγχος πιστοποιητικών κατά την προσέλευση, αντισηπτικά ).
Την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, στα γραφεία του Συνδέσμου συνήλθε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως αυτό προέκυψε από τα αποτελέσματα των εκλογών.
Το νέο Δ.Σ αποτελείται από:
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Σπανουδάκης
Γραμματέας: Νικόλαος Νικολόπουλος
Ταμίας: Ευάγγελος Μπεκιαρούδης
Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Χηνιάδης
Αναπλ. γραμματέας: Δημήτριος Γρηγοριάδης
Μέλη: Μιχαήλ Κυτούδης, Νικήτας Ρωμέλιος.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σωματεία