Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Αquatherm Gmbh: Δυναμική παρουσία στα «Ποσειδώνια 2022»

Αquatherm Gmbh: Δυναμική παρουσία στα «Ποσειδώνια 2022»

Δυναμική ήταν η παρουσία της AQUATHERM Gmbh στην Διεθνούς φήμης Έκθεση «Ποσειδώνια 2022», η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από πολλές χώρες του κόσμου. Η aquatherm απέδειξε εμπράκτως την συνεχή διεύρυνση του πεδίου δραστηριοτήτων και εφαρμογών των υλικών της, σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο, όπως αυτός της χρήσης σωλήνων πολυπροπυλενίου σε πλοία.
Τα γνωστά πλεονεκτήματα των υλικών aquatherm, με κυρίαρχο γνώρισμά τους την αξιοπιστία τους, τις εύκολες και ασφαλείς ενώσεις, την αντοχή στην διάβρωση, το χαμηλό βάρος, το μικρό συντελεστή γραμμικής διαστολής και τα σχεδόν μηδενικά έξοδα συντήρησης, καθώς και η ειδική Πιστοποίηση για εφαρμογές στα πλοία (Maritime Specification), έχουν αναδείξει την aquatherm στην καλύτερη τεχνικοοικονομική επιλογή, για πολλά δίκτυα πλοίων.
Ενδεικτική είναι η εφαρμογή των προϊόντων aquatherm στα ζεστά και κρύα νερά χρήσης (hot and cold freshwater), σε εγκαταστάσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης (HVAC and chilled water), καθώς και η χρήση των υλικών στα Ballast. Επιπλέον, οι μοναδικές υπηρεσίες προκατασκευής της aquatherm, μειώνουν τον χρόνο, το κόστος και τις ανάγκες ειδικών εργαλείων και εξειδικευμένου προσωπικού.
Σημειώνεται, τέλος, ότι τα υλικά aquatherm έχουν εγκατασταθεί επιτυχώς σε περισσότερα από 5.000 πλοία συμπεριλαμβανομένων εμπορικών πλοίων, κρουαζιερόπλοιων, Ropax Ferries, πολεμικών πλοίων και φρεγατών, παγοθραυστικών, καθώς και σε προβλήτες και σε διάφορα είδη θαλάσσιων πλατφόρμων εξόρυξης.
Η Έκθεση «Ποσειδώνια 2022» συνέβαλε σε μία δυναμική και ανερχόμενη έκθεση ανάδειξης χρήσιμων προϊόντων της αγοράς, που τόσο ανάγκη έχει η συνεχώς εξελισσόμενη κοινωνία.