Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Η Mapei Hellas γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα

Η Mapei Hellas γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα

Η ελληνική θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου Mapei

20 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά γιόρτασε φέτος η Mapei Hellas, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη.


Η Mapei Hellas, μέλος του παγκόσμιου ομίλου Mapei με έδρα την Ιταλία,  έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των δομικών υλικών στην ελληνική αγορά. Παραμένοντας πιστή στις αξίες και στις αρχές του Giorgio Squinzi,  συνεχίζει να  πρωτοπορεί διατηρώντας το ίδιο όραμα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, και να παρέχει με το ίδιο πάθος, μεράκι και ενθουσιασμό τα καλύτερα δομικά υλικά.
Ο Δρ. Σπυρίδων Παπαγιαννάκης, γενικός διευθυντής της Mapei Hellas, ανακοίνωσε σημαντικές επενδύσεις για την αύξηση της παραγωγής και τη διάθεση νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά όπως τη σειρά επιχρισμάτων Intomap και τη σειρά αρμόστοκων Keracolor και Ultracolor.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κα. Patrizia Falcinelli, η οποία μίλησε για την κοινή πορεία των δύο χωρών, Ιταλίας και Ελλάδας, και την στενή συνεργασία που έχουν στον επιχειρηματικό τομέα. Η κα. Laura Bosser, Corporate HR Manager του Mapei Group, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους των CEO του Mapei Group Veronica Squinzi και Marco Squinzi. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κ. Ορέστης Καβαλάκης, Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης.
Η ιστορία της Mapei στην Ελλάδα ξεκινάει στις 12 Νοεμβρίου 2001, στον όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας και μια μικρή ομάδα μόλις τριών εργαζομένων. Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια η εταιρεία μεγάλωσε και πέτυχε πολλά. Ο όροφος έγινε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής και η μικρή ομάδα των τριών ένας ολόκληρος κόσμος – ο κόσμος της Mapei – με όλους τους εργαζόμενους, συνεργάτες, σχεδιαστές και εφαρμοστές που αποτελούν κομμάτι της διαδρομής της.
Αυτά τα 20 χρόνια, η Mapei δεν σταματά να ενώνει. Ετερόκλητα υλικά γίνονται ένα με τη βοήθεια μιας τρίτης ύλης, όλων των προϊόντων Mapei που κατασκευάζονται εδώ, στο εργοστάσιο στην Ελλάδα. Υλικά που ενώνονται για να μείνουν μαζί, για να στηρίξουν μεγάλες επιφάνειες, για να υποστηρίξουν με τον τρόπο τους την αλλαγή, την καινοτομία, τα κτήρια του μέλλοντος.
H μοναδική τεχνογνωσία που προέρχεται από τα 85 χρόνια εμπειρίας της Mapei παγκοσμίως, η ποιότητα, η έρευνα και ανάπτυξη είναι η βάση πάνω στην οποία η εταιρεία χτίζει το μέλλον της. Βασικός πυλώνας της ανάπτυξής της παραμένει η αειφορία και η βιωσιμότητα που εκφράζονται σε όλα τα οικολογικά προϊόντα που διαθέτει και αναπτύσσει συνεχώς.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις