Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » ΟΒΥΕ » «Ανεξάρτητο Συσπειρωτικό Ανανεωτικό Ψηφοδέλτιο Υδραυλικών»

«Ανεξάρτητο Συσπειρωτικό Ανανεωτικό Ψηφοδέλτιο Υδραυλικών»

Από τον Β. Ιωάννου και τον Σ. Σαπαλίδη, που αποφάσισαν να λάβουν μέρος στις εκλογές της ΟΒΥΕ
Με στόχο να πάρει η ΟΒΥΕ το ρόλο και τη θέση που της αξίζει και ο ανώνυμος συνάδελφος την ταυτότητά του, οι πρόεδροι των συνδέσμων Καστοριάς και Φλώρινας ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός ψηφοδελτίου «ανατροπής», όπως το χαρακτηρίζουν, για τις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.
Με επιστολή τους, οι συν. Βασίλης Ιωάννου και Σάββας Σαπαλίδης κάνουν γνωστούς τους λόγους που τους ώθησαν στη δημιουργία του ψηφοδελτίου, ζητώντας την πλαισίωση και στήριξή του από τους συναδέλφους.
Το ψηφοδέλτιο φέρει την επωνυμία «Ανεξάρτητο Συσπειρωτικό Ανανεωτικό Ψηφοδέλτιο Υδραυλικών» και στην επιστολή τους οι συνάδελφοι αναφέρουν:

«Συνάδελφοι,
Σκοπός της επιστολής μας αυτής είναι η ανακοίνωση ενός νέου φορέα ιδεών, με τη δημιουργία ενός ψηφοδελτίου ανατροπή.
Η αναγκαιότητα για μία διαφορετική φωνή μας οδήγησε στην απόφασή μας αυτή, να συμμετάσχουμε και να θέσουμε τον εαυτό μας στην κρίση σας στις επερχόμενες εκλογές.
Η μέχρι τώρα διακυβέρνηση του κλάδου έχει οδηγήσει τον κλάδο μας στο τέλμα. Είναι κοινή διαπίστωση ότι ο κλάδος βρίσκεται στο ναδίρ. θεωρούμε αναγκαιότητα για την ύπαρξή μας σαν κλάδος την ανατροπή του υφιστάμενου διοικητικού καθεστώτος της ΟΒΥΕ.
Είναι επιτακτική ανάγκη η συμμετοχή απ’ όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη της χώρας, συναδέλφων στη διοίκηση του κλάδου.
Θεωρούμε πως πρέπει να αποκτήσουν φωνή όλοι οι παραγκωνισμένοι και παραμελημένοι σύνδεσμοι και συνάδελφοι της επικράτειας.
Είναι επίσης ανάγκη να προβληθούν νέες θέσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των καιρών. Είναι επιβεβλημένο ο κλάδος να σηκώσει ανάστημα και να αντιταχθεί σε όλους αυτούς, που επιβουλεύονται την ύπαρξή του. Είναι απαραίτητο να πάψει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της καρέκλας και ο αυτοσκοπός του εκλέγεσθαι. Θα πρέπει να δώσουμε στον κλάδο όραμα και προοπτική για το μέλλον. Για τους λόγους αυτούς ζητούμε την πλαισίωση και στήριξη του ψηφοδελτίου στις επικείμενες εκλογές, χωρίς κομματική χροιά και παρεμβάσεις εξωθεσμικών παραγόντων. Με στόχο να πάρει η Ομοσπονδία το ρόλο και τη θέση που της αξίζει και ο ανώνυμος συνάδελφος την ταυτότητά του.
Συναδελφικά
Βασίλειος Ιωάννου, πρόεδρος Συνδέσμου Καστοριάς
Σάββας Σαπαλίδης, πρόεδρος Συνδέσμου Φλώρινας
Υ.Γ. Θα ακολουθήσουν συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις του υποψήφιου συνδυασμού».