Αρχική » Αφιερώματα » Θέρμανση με υγραέριο » ΤΕΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ: Rendmax R40: Νέα σειρά υψηλής απόδοσης επίτοιχων λεβήτων συμπύκνωσης αερίου

ΤΕΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ: Rendmax R40: Νέα σειρά υψηλής απόδοσης επίτοιχων λεβήτων συμπύκνωσης αερίου

rendamax

rendamaxO Rendamax R40 είναι η ολοκαίνουργια σειρά, υψηλής απόδοσης, επίτοιχων λεβήτων συμπύκνωσης αερίου με δυνατότητες από 48kW έως 145kW. Με χαρακτηριστικό ένα διπλό ελικοειδή ανοξείδωτο θερμικό εναλλάκτη, οι λέβητες έχουν μια υψηλή σχέση διαμόρφωσης 6:1, παρέχοντας την ικανότητα για ακριβή προσαρμογή εξόδου – στο – φορτίο.
Μπορούν να εγκατασταθούν μέχρι οκτώ λέβητες σε συστοιχία δίνοντας μια από την μεγαλύτερη συνδυασμένη ισχύ στον κλάδο μέχρι 1,140kW. Τα κοντρόλ του πίνακα του R40 περιλαμβάνουν την διαχείριση δύο ζωνών θέρμανσης συν τη φόρτιση ενός κυλίνδρου ζεστού νερού χρήσης. Το σύστημα επίσης προσαρμόζεται εύκολα ώστε να παρέχει διαχείριση μιας σειράς πολλαπλών λεβήτων.
Ο διπλός ελικοειδής ανοξείδωτος θερμικός εναλλάκτης στην καρδιά του R40, συνδυάζει υλικά υψηλής ποιότητας και ευφυή μηχανική που δίνουν μια συσκευή υψηλής ποιότητας. Χάρη στην ανοξείδωτη κατασκευή ο θερμικός εναλλάκτης θα διατηρήσει την απόδοση σε όλη τη διάρκεια της ζωής του και είναι πολύ περισσότερο ανθεκτικός στη διάβρωση και στην αποδόμηση του υλικού από τους συμβατικούς αντίστοιχους του αλουμινίου.
Ο R40 δίνει απευθείας θερμοκρασίες προσαγωγής με κλιματική θερμορύθμιση για άνεση και βέλτιστο επίπεδο απόδοσης καυσίμου. Χρησιμοποιώντας πρόσθετες διατάξεις ελέγχου, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου μέχρι και 30 μεικτών κυκλωμάτων θέρμανσης. Ο φιλικός προς το χρήστη πίνακας ελέγχου χρησιμοποιεί ξεκάθαρο κείμενο για επίδειξη λειτουργικών πληροφοριών.
O R40 έχει μια πολύ ευρεία διαμόρφωση 6:1 παραδίδοντας άριστη εποχιακή απόδοση και μειωμένες εκπομπές. Επιπλέον, όταν εγκαθίσταται σε συστοιχία, είναι πολύ εύκολη η προσαρμογή του θερμικού φορτίου – ειδικά στις εποχές χαμηλού φορτίου, την άνοιξη και το φθινόπωρο.
Για την ευκολία των προδιαγραφών και της εγκατάστασης, οι συμπαγείς διαστάσεις του R40 τον κάνουν μια ιδανική επιλογή όπου ο χώρος εγκατάστασης είναι περιορισμένος. Και ζυγίζοντας από μόνο 60kg είναι ελαφρύς και εύκολος στον χειρισμό – κάνοντας την ζωή των εγκαταστατών εύκολη. Για πολλαπλές εγκαταστάσεις, ο R40 έχει ένα κιτ συναρμολόγησης που έχει σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό μαζί με σετ σωληνώσεων. Ο εξοπλισμός παραδίδεται με χυτές μονώσεις EPC οι οποίες όχι μόνο μειώνουν τις θερμικές απώλειες και κρατούν χαμηλά και τις θερμοκρασίες του χώρου εγκατάστασης αλλά δημιουργούν μια εύχρηστη και τακτοποιημένη εγκατάσταση.
Για να υποστηρίξει την ποιότητά του ο R40 έρχεται με μια πλήρη εγγύηση δύο χρόνων σε ανταλλακτικά και εργασία ενώ η πρώτη συντήρηση παρέχεται δωρεάν.