Αρχική » Αφιερώματα » Θέρμανση με υγραέριο » ΔΟΚΤΟΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΕ: Λέβητας αερίου συμπυκνωμάτων DAESUNG CELTIC σειρά S-Line

ΔΟΚΤΟΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΕ: Λέβητας αερίου συμπυκνωμάτων DAESUNG CELTIC σειρά S-Line

doctoris1

Με μια απλή αλλαγή μπεκ μετατρέπεται εύκολα και με ασφάλεια σε χρήση με υγραέριο.
doctoris1Ο εναλλάκτης θερμότητας του λέβητα της σειράς S-Line που διαθέτει στην αγορά η εταιρία “Δοκτόρης Αθανάσιος ΑΕ” είναι κατασκευασμένος με βάση το μοναδικό σχεδιασμό της DAESUNG CELTIC. Προσθέτοντας έναν εναλλάκτη καυσαερίων με κλίση 14% πάνω από τον ακριβείας εναλλάκτη θερμότητας, διαχωρίζεται τελείως η επίδραση των συμπυκνωμάτων από τον εναλλάκτη καυσαερίων, εξασφαλίζοντας τη μακροβιότητα του λέβητα, ενώ ταυτόχρονα το σύστημα ανοδικής καύσης προλαμβάνει την επίδραση εξωτερικών παραγόντων, όπως το μήκος του σωλήνα και τον αέρα. Με αυτό το σύστημα εξασφαλίζουμε σταθερή καύση, αθόρυβη λειτουργία και παράταση του χρόνου ζωής του λέβητα.
Η ανοδική κλίση του εναλλάκτη θερμότητας που καλύπτεται από σωλήνα αλουμινίου τύπου ever-fin προσθέτει επιπλέον ανταλλαγή θερμότητας από τα καυσαέρια, ρίχνοντας τη θερμοκρασία των καυσαερίων που εξάγονται στους 60°C. Αυτός ο υψηλής απόδοσης εναλλάκτης θερμότητας βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων από 15% έως 35% σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες.
Μοναδικό σύστημα ασφάλειας
Η βαλβίδα ασφαλείας αερίου αποτελείται από δύο σωληνοειδείς βαλβίδες αερίου και μια βαλβίδα αερίου διαμόρφωσης, που ελέγχει την κατανάλωση. Οι αισθητήρες ασφαλείας όπως ο ανιχνευτής φλόγας, ο προστατευτικός διακόπτης αντλίας, ο διακόπτης υπερθέρμανσης, το αντιπαγωτικό σύστημα, ο διακόπτης πίεσης του αέρα και οι βαλβίδες ασφαλείας ανιχνεύουν άμεσα και αποτελεσματικά τις αλλαγές εξασφαλίζοντας την καλή λειτουργία του λέβητα. Διαβάζοντας τα στοιχεία από τους αισθητήρες ο υπολογιστής μπορεί να ελέγξει μόνος του το σύστημα διασφαλίζοντας στην προστασία του χρήστη.
Ανθεκτική φραγή νερού
Η τυχών απώλεια θερμότητας από τους σωλήνες έχει ελαχιστοποιηθεί με την θέσπιση ενός καινοτόμου συστήματος φραγής νερού, το οποίο προλαμβάνει επίσης την διαρροή νερού. Μεγιστοποιώντας την θερμική αποδοτικότητα η θερμοκρασία των καυσαερίων μειώνεται στους 60°C ενώ τα συμπυκνώματα που συσσωρεύονται στον εναλλάκτη καυσαερίων αποβάλλονται από τον σωλήνα αποστράγγισης έξω από τον λέβητα χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό που του επιτρέπει η κλίση 14% που διαθέτει. Αυτό το μοναδικό σύστημα αποτρέπει την επίδραση των συμπυκνωμάτων και στα υπόλοιπα μέρη του λέβητα, συμπεριλαμβανομένου και του αισθητήρα του εναλλάκτη θερμότητας.
Θερμοστάτης χώρου με μοντέρνο design και ευκολία στη χρήση
Ο θερμοστάτης χώρου, με σύγχρονο design, τοποθετημένος σε μέρος της επιλογής σας, επιτρέπει τη ρύθμιση του ζεστού νερού ακόμα και κατά 1°C, αποτρέποντας έτσι την ταλαιπωρία ανάμειξης ζεστού και κρύου νερού για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Επιπλέον, ο θερμοστάτης χώρου εμφανίζει ειδική προειδοποιητική ένδειξη στην LCD οθόνη του σε περίπτωση λανθάνουσας κατάστασης. Με τον κωδικό της προειδοποιητικής ένδειξης ο τεχνικός γνωρίζει από πριν το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να το επιλύσει και τηλεφωνικώς. Διαθέτει ακόμα και 12ωρο χρονοδιακόπτη.
Θερμάστρα αερίου BAUCHERR®
• Κατάλληλη και για χρήση με προπάνιο και βουτάνιο.
Η θερμάστρα αερίου BAUCHERR εξασφαλίζει στον χρήστη:
• Ασφαλή λειτουργία.
• Σύγχρονο design.
• Ηλεκτρονικό αναπτήρα.
• Ροδάκια για εύκολη μετακίνηση.
• Απλή και εύκολη συναρμολόγηση.
• Πιστοποίηση CE και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.
• Κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.