Αρχική » Αφιερώματα » Βιολογικοί καθαρισμοί οικιακών λυμάτων » ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ: Συστήματα βιολογικής επεξεργασίας νερού – αστικών λυμάτων Compact ROTOSEPTIC

ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ: Συστήματα βιολογικής επεξεργασίας νερού – αστικών λυμάτων Compact ROTOSEPTIC

syrmos1

syrmos1Η Βιομηχανία Πλαστικών ROTOSAL   ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στα 37 χρόνια της επιχειρηματικής της διαδρομής, έχει ως βασικές αρχές: Ανάπτυξη, Ποιότητα, Καινοτομία, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Περιβάλλον.
Στα πλαίσια αυτού του πολύπτυχου, που καθορίζει το όραμα και τους στόχους μας, παρουσιάζουμε, μετά από έρευνα και ανάπτυξη 3,5 χρόνων, τα Συστήματα Βιολογικής Επεξεργασίας Νερού – Αστικών Λυμάτων Compact, με την εμπορική ονομασία ROTOSEPTIC. Η εταιρία διαθέτει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας (πατέντα) για την δεξαμενή του Βιολογικού, αρ. 1006602 Ο.Β.Ι.
Οι βιολογικοί ROTOSEPTIC είναι τριβάθμιοι σταθμοί αερόβιας επεξεργασίας των οικιακών λυμάτων και ακαθάρτων νερών. Με τους βιολογικούς αυτούς, επιτυγχάνουμε πολλαπλά αποτελέσματα:
• Προστασία του περιβάλλοντος και του πολίτη. Κατάργηση των απορροφητικών και κλειστών βόθρων, βασικών εστιών μόλυνσης και τοξικότητας του υδροφόρου ορίζοντα.
• Υγιεινή, καθαριότητα και οικονομία της οικογένειας.
• Οικονομία στο νερό, που βρίσκεται σε έλλειψη. Το επεξεργασμένο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πότισμα. Άρα έχουμε επιπλέον προσωπικό και κοινωνικό όφελος.
• Ανεξαρτησία της οικίας ή του εξοχικού από κοινόχρηστα συστήματα. Πλήρης έλεγχος.
syrmos2• Εύκολη εγκατάσταση, απροβλημάτιστη, οικονομική λειτουργία (η αντλία καταναλώνει όσο μία λάμπα πυράκτωσης 70-120 Watts), ελάχιστη συντήρηση.
• Η χρήση μπορεί να ενισχυθεί με μία ταμπλέτα βακτηρίων, απαραίτητων για την αερόβια επεξεργασία των λυμάτων, και μία ταμπλέτα χλωρίου, για την μερική απολύμανση του επεξεργασμένου νερού. 
• Το επεξεργασμένο νερό περνάει μέσα από ένα ειδικό χλωριωτή, υφίσταται μερική απολύμανση, και μπορεί να συλλεγεί σε μία δεξαμενή και να χρησιμοποιηθεί για υπόγειο πότισμα.
• Η δεξαμενή είναι από πολυαιθυλένιο, φιλικό προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμο. Όλα τα υλικά είναι, ομοίως, φιλικά προς το περιβάλλον.
• Το αποτέλεσμα είναι: Tέλος τα λύματα, τέλος οι βόθροι, τέλος τα τοξικά φορτία, τέλος οι εστίες μόλυνσης. Οικονομία χρήματος και χρόνου, αλλά και του υδάτινου δυναμικού, με την δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης του επεξεργασμένου νερού.
Τα συστήματα βιολογικής επεξεργασίας νερού – λυμάτων ROTOSEPTIC απευθύνονται:
– Στην οικογένεια, που διαθέτει σπίτι, μεζονέτα ή εξοχικό, με πρόβλημα δικτύου διάθεσης οικιακών λυμάτων.
– Σε οικοδομικούς συνεταιρισμούς, με δεδομένα ανάλογα προβλήματα.
– Σε Ο.Τ.Α. και νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις για προβλήματα απομακρυσμένων οικισμών, τουριστικά καταλύματα.