ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ

Η εταιρία Βιοσώλ Α.Β.Ε σε συνεργασία με την εταιρία De Dietrich απαντούν από κοινού με καινοτομία σε όλους τους τομείς και προτείνουν από την γκάμα τους σε λέβητες συμπύκνωσης Vivadens και Innovens τις σειρές MCR & MC, αντίστοιχα. Τόσο η σειρά MCR όσο και η σειρά MC, αποτελούν μία πραγματική επένδυση η οποία παρέχει άμεση αλλά και μακροχρόνια διευκόλυνση δίνοντας ταυτόχρονα προτεραιότητα στην απόδοση, την εξοικονόμηση ενέργειας και το περιβάλλον.
Η σειρά MCR περιλαμβάνει επίτοιχους λέβητες αερίου συμπύκνωσης οι οποίοι θεωρούνται ως η ουσία της συμπύκνωσης και της απλότητας. Εάν ψάχνετε για έναν επίτοιχο λέβητα ο οποίος θα συνδυάζει την εξοικονόμηση ενέργειας, την παροχή ζεστού νερού όποτε το χρειάζεστε με το συνεπτυγμένο σχέδιο και την ελκυστική τιμή η απάντηση βρίσκεται στη σειρά MCR. Χρησιμοποιώντας την τεχνική συμπύκνωσης και λειτουργώντας με φυσικό αέριο και προπάνιο, ο νέος επίτοιχος λέβητας ξεχωρίζει λόγω της ασυναγώνιστης αξίας που δίνει στα χρήματά σας και την διευκόλυνση που παρέχει στις καθημερινές δραστηριότητες όσον αφορά την θέρμανση και την παροχή άφθονου ζεστού νερού.
Η ουσία της συμπύκνωσης συνοψίζεται σε 5 βασικά χαρακτηριστικά: εξοικονόμηση ενέργειας έως 40%, άφθονο ζεστό νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία, προσαρμογή στις ανάγκες σας, ευκολία χρήσης, τέλεια ενσωμάτωση για την εξοικονόμηση χώρου.
Με τους επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης MCR, καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια το οποίο πρακτικά σημαίνει μικρότερους λογαριασμούς ρεύματος και εξοικονόμηση χρημάτων.
Σε γενικές γραμμές μειώνεται μέχρι και 40 % ο λογαριασμός του ρεύματος που καταναλώνεται και αυτό διότι η απόδοση του λέβητα βελτιστοποιείται χάριν στην αρχή της συμπύκνωσης. Αυτό ουσιαστικά επιτρέπει να ανακυκλώνεται ένα σημαντικό μέρος της ενέργειας που περιέχεται στο καπναγωγό που παράγεται από έναν λέβητα. Έναν επιπλέον πλεονέκτημα είναι η προστασία που παρέχεται στο περιβάλλον χάριν των χαμηλών εκπομπών αερίων ΝΟx και CO στην ατμόσφαιρα.
Ενσωματωμένο με έναν εναλλάκτη υψηλών αποδόσεων η σειρά MCR, παρέχει άφθονο ζεστό νερό (έως 19 λίτρα το λεπτό) και πάντοτε στην κατάλληλη θερμοκρασία. Ξεχάστε λοιπόν τα κρύα ντους και την πολύωρη αναμονή για να ζεσταθεί το νερό. Η αυτόματη ανάμικτη εκδοχή του MCR "DietriTurbo", ένας πραγματικός κινητήρας με επιπλέον προωθητική δύναμη, κάνει εφικτή την παροχή ζεστού νερού στη σωστή θερμοκρασία και ποσότητα χάρη στην αντίδραση του συστήματος.
Η σειρά MCR, αποτελείται από τους μικρότερους λέβητες της αγοράς και χάρη στο συμπαγές μέγεθός τους και το καθαρό σχεδιασμό τους μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε θελήσετε: από το ντουλάπι της κουζίνας έως μία γωνία του μπάνιου. Έχοντας το πλεονέκτημα του μεγέθους, (670mm ύψος x 400 mm πλάτος x 300mm βάθος) τοποθετείται σε κάθε σπίτι ακόμη και στους μικρότερους χώρους χωρίς καν να καταλάβετε ότι βρίσκεται εκεί χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του. Έχει τη δυνατότητα διαφορετικών τύπων σύνδεσης : οριζόντια σύνδεση ή κάθετη σύνδεση με καπναγωγό, σύνδεση με καπνοδόχο.
Το ελαφρύ βάρος αυτής της σειράς και οι μικρές διαστάσεις των λεβήτων τους δίνουν την δυνατότητα να τοποθετούνται στους πιο περιορισμένους χώρους ενώ όσον αφορά τη συντήρηση έχει εξεταστεί κάθε πτυχή ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε όλα μέρη του λέβητα.
Η επιλογή ενός λέβητα της σειράς MCR, αποτελεί εγγύηση για μια ασφαλή επένδυση τόσο για τώρα όσο και για το μέλλον.
Η γκάμα στους λέβητες συμπύκνωσης επεκτείνεται πλέον με τη σειρά MC επίτοιχων λεβήτων από 8 έως 114kW, απαντώντας στις ανάγκες και στις απαιτήσεις που έχουν πλέον δημιουργηθεί.
Επικεντρώνοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, η νέα γενιά λεβήτων συμπύκνωσης της σειράς MC έχει να επιδείξει λέβητες εξαιρετικών επιδόσεων που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των τρεχούμενων σχεδίων, ειδικότερα: προσφέρουν μία ετήσια απόδοση λειτουργίας έως 110%, ένα χαμηλό επίπεδο θορύβου και πολύ χαμηλές εκπομπές αερίων NOx και CO.
Για μία εγκατάσταση σε ένα καινούργιο ή ανακαινισμένο κτίριο οι καινούργιοι λέβητες Innovens της σειράς MC μπορούν να κάνουν εφικτή την πραγματοποίηση ενός μεγάλου εύρους λύσεων προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους πιο περίπλοκους περιορισμούς, όπως:
• Καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο.
• Μπορούν να τοποθετηθούν μόνοι τους ή σε διάφορες διατάξεις.
• Έχουν πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου χάριν στην τοποθέτηση ενός σιλανσιέ στην είσοδο του αέρα.
• Κάνουν εφικτή την ακριβή τους τοποθέτηση στην εγκατάσταση, πρακτικά στο μέτρο.
• Με διαμόρφωση από 18 έως 100%,η παραγωγή θερμότητας ρυθμίζεται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια γίνεται, στις ανάγκες της εγκατάστασης.
• Παρέχεται η δυνατότητα ποικίλων τύπων σύνδεσης είτε με σύνδεση καπναγωγού ή καπνοδόχου.
Ως φυσικό επακόλουθο του λιγότερου χώρου που καταλαμβάνουν και του μικρού βάρους τους, οι λέβητες της σειράς MC, θεωρούνται επίσης εύκολοι στην τοποθέτηση.
Πέραν αυτού φέρουν ενσωματωμένες συσκευές οι οποίες διευκολύνουν τον χειρισμό κατά την διάρκεια της συντήρησης ενώ μειώνουν αισθητά τον ετήσιο προϋπολογισμό!
Τα πλεονεκτήματα της χρήσης της αρχής συμπύκνωσης στους λέβητες Innovens γίνονται εμφανή στην μεγαλύτερη αποδοτικότητα το οποίο πρακτικά σημαίνει καλύτερες επιδόσεις, λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, λιγότερη εκπομπή ρυπαντικών ουσιών και τελικά ένα προστατευμένο περιβάλλον !
Η επιφάνεια ανταλλαγής των λεβήτων της σειράς MC αυξάνεται για να βελτιστοποιήσει την λειτουργία της συμπύκνωσης οπότε κατά συνέπεια η αποδοτικότητα βελτιώνεται κατά 15% σε σύγκριση με ένα λέβητα χαμηλής θερμοκρασίας.
H σειρά MC επίσης, φέρει ενσωματωμένο τον πίνακα ελέγχου Diematic 3 ο οποίος επιτρέπει τις πιο ακριβείς ρυθμίσεις σύμφωνα με τις θερμικές απαιτήσεις προκειμένου να βοηθήσει τον καταναλωτή να εξοικονομήσει ενέργεια διατηρώντας ταυτόχρονα ένα υψηλό επίπεδο άνεσης.
H σειρά MC είναι το αποτέλεσμα των τεχνολογικών εξελίξεων στους επίτοιχους λέβητες.
Καταφέρνει δε να αποτελέσει μια ακριβή απάντηση στις απαιτήσεις της οικονομίας, της απλότητας και της απόδοσης συμπεριλαμβάνοντας την ουσία της συμπύκνωσης στην καλύτερη τιμή.