Αρχική » Αφιερώματα » ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ MCE 2014 » THERMOSTAHL SOLAR: Πρώτα βήματα με θετικά μηνύματα στον εξαγωγικό προσανατολισμό

THERMOSTAHL SOLAR: Πρώτα βήματα με θετικά μηνύματα στον εξαγωγικό προσανατολισμό

mce-thermostal

mce-thermostalΗ συμμετοχή στις εκθέσεις BIG 5 στο Ντουμπάι (για ηλιακά) και Mostra Convegno στο Μιλάνο (για λέβητες) ήταν τα πρώτα βήματα μέσα στα πλαίσια του εξαγωγικού προσανατολισμού της «Thermo-stahl Solar». Τα προϊόντα που εκθέσαμε αντιπροσωπεύουν μια δυναμική βιομηχανία που γνωρίζει τι κάνει και ποια προοπτική έχει.
Το μήνυμα που πήραμε φέτος από την Mostra Convegno είναι πολύ αισιόδοξο. Είχαμε επισκέπτες από όλον τον κόσμο Μας αντιμετώπισαν με σοβαρότητα. Είχαν την εντύπωση ότι είμαστε Γερμανική ή Ιταλική εταιρία. Τα προϊόντα «Thermostahl» έχουν το επίπεδο που απαιτεί η Ευρώπη.
Η παγκόσμια αγορά αναζητά προϊόντα ποιότητος και αξιοπιστίας. Στην αγορά δεν μονοπωλούν μόνο τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, αλλά και αυτά που προσφέρουν μια καλή σχέση ποιότητας και τιμής και αντανακλούν ένα αξιόπιστο know-how. Οι εξαγωγές απαιτούν συνέπεια, συνέχεια και παρουσία στις ευρωπαϊκές αγορές. Πρέπει να το καταλάβουμε ότι το μέλλον της ελληνικής βιομηχανίας είναι στο εξωτερικό. Χρειάζεται όμως αγώνας, οργάνωση, πιστοποιητικά και συνεχής βελτίωση των προϊόντων.  Με γνώμονα τα παραπάνω στοιχεία και προσήλωση στους στόχους, ανοίγονται δρόμοι που μπορούν να οδηγήσουν μια βιομηχανία σε άλλα επίπεδα. Η κρίση της ελληνικής αγοράς ίσως να είναι μία ευκαιρία για την«Thermostahl Solar» και ένα εφαλτήριο για την επέκταση στην Ευρώπη. Με αυτές τις αρχές πορεύθηκαν οι μεγάλες βιομηχανικές χώρες και αποτελούν σήμερα την ατμομηχανή της παγκόσμιας οικονομίας.
Για την «Thermostahl Solar»
Χριστόδουλος Ματσιός