Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ηλιακής Ενέργειας » Στην ηλιακή ενέργεια η νέα επένδυση της THERMOSTAHL

Στην ηλιακή ενέργεια η νέα επένδυση της THERMOSTAHL

thermostahl1

thermostahl1Την κατασκευή συστημάτων εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας αφορά η νέα επένδυση της «Thermostahl». Σε σχετικό δελτίο Τύπου η εταιρία ενημερώνει:
«Μετά από μια επιτυχή παρουσία στο χώρο των χαλύβδινων λεβήτων, επί 25 συνεχή χρόνια, η γνωστή εταιρία Thermostahl που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε νέο τμήμα κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων! Ιδρύθηκε νέο εργοστάσιο, σε ξεχωριστό χώρο, με τη συμμετοχή κεφαλαίων από τη «Thermostahl Romania SRL».
Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε είναι νέας γενιάς, μιας και στοχεύουμε στην ποιοτική κατασκευή, όπως εγγυάται ο κύριος Χριστόδουλος Ματσιός.
Έχοντας εμπειρία στις συγκολλήσεις και στην επεξεργασία μετάλλων, έχουμε ξεκινήσει δυναμικά την παραγωγή, με εξειδικευμένο προσωπικό!
Επενδύουμε στην οικολογία και στην οικονομία!
Αυτό είναι το νέο σύνθημα της εταιρίας.
Παράλληλα, συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα των εταιριών μας, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων και προσφέροντας ολοκληρωμένο πακέτο συνεργασίας στον συνεργάτη μας!
Η «Thermostahl» ξεπερνά την κρίση επειδή πάντοτε έχει σαν βάση την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.
Στη σημερινή εποχή, που καταρρέουν παραδοσιακές αξίες, θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον κλάδο μας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα που συνοδεύεται από επενδύσεις κεφαλαίων στη χώρα μας, φέρνει νέες θέσεις εργασίας, δημιουργεί απασχόληση και δίνει ώθηση στην οικονομία»!