Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Τα συστήματα γεωθερμίας Ergon στη Ρόδο από την εταιρία Water Solutions

Τα συστήματα γεωθερμίας Ergon στη Ρόδο από την εταιρία Water Solutions

water sol 1 .jpg

water sol 1 .jpg

Από την εκδήλωση για την παρουσίαση των συστημάτων γεωθερμίας Ergon στη Ρόδο. Διακρίνονται από αριστερά: Ελευθέριος Καραγιαννάκης, ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής της «Water Solution», Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ergon και Αναστάσιος Στάθης, υπεύθυνος Viega της Ergon Equipment

 


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση των Συστημάτων Γεωθερμίας ERGON στη Ρόδο, η οποία έγινε στο συνεδριακό κέντρο του Rodos Palace από τη WATER SOLUTIONS Καραγιαννάκης Ελευθέριος & Σια Ε.Ε.
Η εκδήλωση που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στο χώρο και στην οποία παρευρέθηκαν κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, κατασκευαστές, καθώς και ο προϊστάμενος Γεωθερμίας του ΚΑΠΕ Δρ. Κωνσταντίνος Καρύτσας, ξεκίνησε με την πολύ εντυπωσιακή ταινία παρουσίασης των συστημάτων γεωθερμίας τα οποία και αποτελούσαν και το κεντρικό θέμα της βραδιάς.
Ακολούθησε η παρουσίαση θέρμανσης και ψύξης δαπέδου, τοίχου και οροφής ERGON, συστήματα που συνδυάζονται ιδανικά με αυτά της γεωθερμίας για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και τέλεια θερμική άνεση στο χώρο που ζούμε.
Τελευταία ήταν η παρουσίαση των συστημάτων ψυχρής σύνδεσης σωλήνων VIEGA καθώς και των προϊόντων αποχέτευσης και καζανακίων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της εταιρίας.
Το συντονισμό των παρουσιάσεων έκαναν ο ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής της WATER SOLUTIONS κ. Ελευθέριος Καραγιαννάκης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ERGON EQUIPMENT A.E.T.E. κ. Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης και ο υπεύθυνος VIEGA της εταιρίας κ. Αναστάσιος Στάθης.
Στη συνέχεια οι καλεσμένοι πέρασαν στο lobby του αμφιθεάτρου Delphi το οποίο είχε μετατραπεί σε εκθεσιακό χώρο, όπου οι καλεσμένοι παράλληλα με τη δεξίωση είχαν την ευκαιρία να δουν και να επεξεργασθούν από κοντά όλα αυτά τα συστήματα που εκπροσωπούνται από τη WATER SOLU-TIONS.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συστήματα γεωθερμίας ERGON που παρουσιάσθηκαν, εκτός του ότι καταργούν το πετρέλαιο και εξοικονομούν ενέργεια στο μέγιστο βαθμό, προστατεύουν το περιβάλλον τόσο από την ατμοσφαιρική όσο και από την οπτική ρύπανση: πλεονέκτημα ιδιαίτερα σημαντικό για ιστορικές και τουριστικές περιοχές όπως η Ρόδος.
«Προστατεύστε» λοιπόν «το περιβάλλον και το πορτοφόλι σας!», όπως μας προτείνει και το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας των συστημάτων γεωθερμίας ERGON και στη Ρόδο από τη WATER SOLUTIONS.