Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Συνεργασία Viospiral AEBE – DMP Electronics

Συνεργασία Viospiral AEBE – DMP Electronics

viospiral1.jpg

viospiral1.jpgΗ εταιρία Viospiral ΑΕΒΕ σε συνεργασία με την DMP Electronics διοργάνωσαν διημερίδα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία. Το θέμα ήταν υγιεινή και οικονομία σε νερό και ενέργεια με παράλληλη αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου, από την χρήση των προϊόντων παραγωγής DMP Electronics.
Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος της εταιρίας Viospiral AEBE για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων που εισάγει στην ελληνική αγορά. Σε αυτή την προσπάθεια έχει εντάξει και τη συνεργασία της με την ιταλική εταιρία DMP Electronics, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των προϊόντων της για την Ελλάδα.
Η DMP Electronics είναι μία εκ των καλυτέρων ευρωπαϊκών εταιριών κατασκευής ηλεκτρονικών μπαταριών και συστημάτων ειδών υγιεινής, η οποία με 30 χρόνια πείρα έχει παγκόσμια παρουσία, εξάγοντας τα προϊόντα της σε 34 κράτη.
Στη διημερίδα συμμετείχαν πωλητές της Viospiral AEBE από όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης τεχνικοί και εμπορικοί συνεργάτες της. Την ενημέρωση ανέλαβαν μέλη της διοίκησης της εταιρίας DMP Electronics που ήρθαν στην Ελλάδα δι’ αυτό το σκοπό με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Paqualle Ferrante, ο οποίος προσωπικά ανέλαβε να εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια ό,τι αφορά τα προϊόντα που παράγουν και τις εφαρμογές τους.
Τα προϊόντα αυτά είναι περισσότεροι από 350 κωδικοί που μπορεί να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε μορφή ζήτησης. Στο σύνολό τους είναι σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής HACCP – Ευρωπαϊκή οδηγία 89/37/ΕΕC, η οποία είναι σχετική με τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το νερό για ανθρώπινη χρήση, επίσης είναι σύμφωνα προς τα ευρωπαϊκά ηλεκτρολογικά πρότυπα ασφαλείας και τα πρότυπα ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας.