Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σεμινάρια κοστολόγησης, αιμοδοσία

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σεμινάρια κοστολόγησης, αιμοδοσία

Με επιστολή του το Δ.Σ. του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια κοστολόγησης που πρόκειται να υλοποιηθούν, όπως και να συμμετέχουν μαζικά στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει. Συγκεκριμένα:
«Αγαπητέ συνάδελφε
Ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με το ΚΕΚ – ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνουν σεμινάριο με τίτλο «Κοστολόγηση υδραυλικών εργασιών».
Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας 12 ωρών (3 απογεύματα) και ώρες 5.00 – 9.00 μ.μ.
Η τιμή συμμετοχής ανά καταρτιζόμενο ορίζεται στα 25 ευρώ. Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας στη γραμματεία του Συνδέσμου, το αργότερο μέχρι τέλος Οκτωβρίου, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Η συμμετοχή μας στα σεμινάρια, τα οποία θα γίνουν από ειδικούς κοστολόγους κρίνεται απαραίτητη για τη σωστή κοστολόγηση των εργασιών μας, κάτι το οποίο ζητούσαν όλοι οι συνάδελφοι επί τόσα χρόνια, ώστε να μην έχουμε απόκλιση στις τιμές που δίνουμε και έτσι όλοι μαζί θα πετύχουμε την αναβάθμιση του βιοτικού και κοινωνικού μας επιπέδου».
Αιμοδοσία
«Αγαπητέ συνάδελφε
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σου υπενθυμίσουμε την ανάγκη πολλών συναδέλφων μας καθώς και των οικογενειών τους για φιάλες αίματος από τα νοσοκομεία για περιπτώσεις υγείας.
Γι’ αυτό το λόγο ο Σύνδεσμός μας έχει, όπως ήδη γνωρίζετε, δική του τράπεζα αίματος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Δυστυχώς όμως οι ποσότητες αίματος δεν επαρκούν για τις ανάγκες όλες των συναδέλφων μας και το απόθεμα συνεχώς λιγοστεύει. Γι’ αυτό, δυστυχώς, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μην μπορούμε να δώσουμε αίμα σε συναδέλφους οι οποίοι δεν έρχονται στην αιμοδοσία.
Στα πλαίσια αυτά καλούνται όλοι οι συνάδελφοι που μπορούν να δώσουν αίμα να παρευρεθούν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει την Κυριακή 14/10/2007 και ώρα 9.00 – 12.00 το πρωί, στο νέο κτίριο της αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου (από την είσοδο της Κωνσταντινουπόλεως).
Μία φιάλη αίμα μπορεί να σώσει μια ζωή.
Παράλληλα με αυτή την προσφορά καλής θελήσεως θα θέλαμε να δείξουμε την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας και στους πυρόπληκτους νομούς. Γι’ αυτό το λόγο σας καλούμε να συνδράμετε κι εσείς όσο μπορείτε ώστε να συγκεντρώσουμε ένα αξιόλογο ποσό το οποίο θα σταλεί σ’ αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη».
Οι επιστολές υπογράφονται από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα του Δ.Σ., Β. Ιωαννίδη και Β. Κόκκινο, αντίστοιχα