Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Πρόεδρος της Εστίας εξελέγη για άλλη μια φορά ο Γιάννης Λαγκώνης

Πρόεδρος της Εστίας εξελέγη για άλλη μια φορά ο Γιάννης Λαγκώνης

Στις 22 και 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην Εστία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και των άλλων οργάνων του σωματείου. Ταυτόχρονα έγινε και η εκλογή των έξι αντιπροσώπων της Εστίας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εγκαταστατών Συντηρητών Καυστήρων (ΠΟΕΣΚ). Μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Εστίας είναι:
Πρόεδρος: Γιάννης Λαγκώνης
Α’ αντιπρόεδρος: Φώτης Νανάς
Β’ αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μπόμπος
Γεν. γραμμ.: Δημοσθένης Μπουλγκούρας
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων:
Κώστας Αβραμίδης
Ειδικός γραμματέας: Βασίλης Μπουζικιώτης
Βοηθός γραμματέα: Δημήτρης Ρέμπελος
Ταμίας: Θεόδωρος Μαρκόπουλος
Βοηθός ταμία: Αντώνης Γονιός
Ελεγκτικό συμβούλιο: Χρήστος Μαντζούκης (πρόεδρος), Γιώργος Ραγιάς και Γιάννης Μπουροθανασόπουλος (μέλη).
Πειθαρχικό Συμβούλιο: Κώστας Λιάκος (πρόεδρος), Γιώργος Ζυγούμης και Δημήτρης Καραντινίνης (μέλη).
Αντιπρόσωποι στην ΠΟΕΣΚ: Γιάννης Λαγκώνης, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, Αντώνης Γονιός, Δημήτρης Μπόμπος, Βασίλης Μπουζικιώτης και Φώτης Νανάς.
Ενημερωτικό δελτίο
Εκδόθηκε το τεύχος Ιουλίου του τετρασέλιδου ενημερωτικού δελτίου της Εστίας με διάφορα θέματα που αφορούν το σωματείο.
Εκτός από τα αποτελέσματα των εκλογών στο δελτίο μεταξύ άλλων αναφέρεται.
Η Εστία ανοίγει την βιβλιοθήκη: Μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου η τεχνική βιβλιοθήκη της Εστίας που υπάρχει στο διαδίκτυο θα αλλάξει λίγο ύφος και δομή και θα πάρει την μορφή forum μέσω του οποίου θα μπορεί ακόμα και ο απλός καταναλωτής – πελάτης να έχει πρόσβαση σε κάποιες συζητήσεις και θα υπάρξει και ένας τομέας παραπόνων – καταγγελιών που αφορούν το επαγγελμά μας.
Επίσης ειδικά για τους καθηγητές σχολών ή ακόμα και για τους σπουδαστές αυτών των σχολών, που θα είναι στο άμεσο μέλλον συναδελφοί μας θα υπάρχει ειδικό group μελών βάση του οποίου θα έχουν πρόσβαση σε κάποιες δημόσιες συζητήσεις τεχνικών θεμάτων που αφορούν την τεχνολογία καύσης, αυτοματισμούς διαχείρισης, κ.τ.λ. Βέβαια κάποια κομμάτια του forum που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους αδειούχους – εγκαταστάτες – ελεύθερους επαγγελματίες θα παραμείνουν προσβάσιμα μόνο από τα μέλη του σωματείου.
Σεμινάρια καυστήρων πετρελαίου: Μετά από παράκληση – παράπονο αρκετών μελών, οργανώνονται σεμινάρια σε συνεργασία με διάφορες αντιπροσωπείες – εισαγωγικές εταιρίες με θέμα τους καυστήρες πετρελαίου, μονοβάθμιοι, διβάθμιοι, αναλογικοί, αρχές λειτουργίας, ηλεκτρολογικοί αυτοματισμοί καθώς και ρυθμίσεις αυτών.
Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στους συναδέλφους – μέλη της επαρχίας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιο μέλος από την Αθήνα δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με το σωματείο για δηλώσεις συμμετοχής. Θα δοθεί σειρά προτεραιότητας στα μέλη της επαρχίας τα οποία θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά λόγω των μεγάλων αποστάσεων.
Υπεύθυνος των σεμιναρίων είναι ο συνάδελφος Κωνσταντίνος Αβραμίδης. Δηλώσεις συμμετοχής, στα τηλέφωνα του σωματείου: 210-6440681, και στο 6944880112.