Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Θετική η πορεία του καταστήματος του ΣΥΚ στη Θάσο

Θετική η πορεία του καταστήματος του ΣΥΚ στη Θάσο

syk thasos.jpg

syk thasos.jpgΣτις 28 Οκτωβρίου, κλείνουν 21 μήνες από το ξεκίνημα της λειτουργίας του νέου καταστήματος του Συνεταιρισμού Καβάλας (ΣΥΚ) στη Θάσο.
«Μία ιδέα παλιά, ένα εγχείρημα τολμηρό, που μέρα με τη μέρα βρίσκει το ρόλο του στην αγορά του νησιού, που δεν μπορεί παρά να είναι ηγετικός», μας επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιώργος Αδαμαντίου, στην αποτίμηση της πορείας του καταστήματος της Θάσου.
«Ο ηγετικός ρόλος του καταστήματος, αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της πρώτης χρονιάς, τα οποία αν μη τι άλλο είναι θετικά, επιβεβαιώνοντας 100%, την προσδοκία μας αυτή», αναφέρει ο πρόεδρος και συνεχίζει:
«Τόσο το προσωπικό του, όσο και αυτό του κεντρικού της Καβάλας, είναι στη διάθεση του κοινού της Θάσου, με την καλύτερη εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση, προσφέροντας δωρεάν μηχανολογική μελέτη και σχεδιασμό του μπάνιου, καθώς και δωρεάν μεταφορά. Ο τρόπος έκθεσης των προϊόντων, η ευρεία γκάμα και οι πάρα πολύ καλές τιμές, που δεν επιβαρύνονται με μεταφορικό κόστος προς τους συναδέλφους, είναι μερικά από τα δυνατά χαρτιά αυτού του καταστήματος.
Όσον αφορά τους συναδέλφους, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο μέλη, ενώ έχουν γίνει επαφές με την πλειοψηφία των αδειούχων θερμοϋδραυλικών που είναι από το νησί.
Η ανταπόκριση είναι θετική, αλλά ταυτόχρονα και διερευνητική, κάτι το οποίο δεν μας ενοχλεί, αφού είμαστε ανοικτοί σε νέες προτάσεις ή βελτιώσεις της υφιστάμενης κατάστασης. Εμείς, έχουμε τη διάθεση να γράψουμε νέα μέλη, που είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην πορεία του καταστήματος αυτού, παρ’ όλα τα άμεσα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης που όλοι ζούμε».