ΤΕΜΠΟ ΑΕ

af-tempo1resinbi.jpg

Η εταιρία ΤΕΜΠΟ Α.Ε με έδρα την Θεσσαλονίκη εισάγει και διαθέτει σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά για πάνω από δύο δεκαετίες  τους παρακάτω σωλήνες κτιριακών εγκαταστάσεων.
Σωλήνες πολυπροπυλενίου (PP-R Random Type-3) RESINBI.

af-tempo1resinbi.jpg
Διεθνή πιστοποιητικά συνοδεύουν την πολύ καλή φήμη που έχουν πλέον αποκτήσει οι σωλήνες  RESINBI, αφού διατίθενται για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια στην ελληνική αγορά.  Οι σωλήνες  διατίθενται σε διατομές από Φ20 ως Φ110 σε βέργες των 3 μέτρων.  Ειδικές μελέτες έχουν αποδείξει την πιο εύκολη χρήση ων 3μετρων σωλήνων και στην μεταφορά αλλά και στην εγκατάστασή τους. Συνεχείς και αυστηρές δοκιμές πραγματοποιούνται στο προϊόν από ειδικά ιδρύματα (SKZ κ.α) και  έχουν ως αποτέλεσμα η παραγωγός εταιρία να καλύπτει με 10ετή εγγύηση τα προϊόντα της.
Resinbi: Αξιοπιστία και εμπειρία, αλλά και υψηλή ποιότητα. Η καλύτερη λύση σε εγκαταστάσεις ύδρευσης.


Σωλήνες πολυβουτανίου (PB) SIMONA  made in Germany.

af-tempo2simona.jpg
Οι γερμανικοί σωλήνες (γκρι χρώμα) διατίθενται στην ελληνική αγορά στις ακόλουθες διατομές: 16Χ2 και 18Χ2 και σε κουλούρες των 200μ.  Οι σωλήνες παράγονται αποκλειστικά στην Γερμανία.  Παράγονται κατά DIN 16968 και κατέχουν όλα τα κατάλληλα πιστοποιητικά, Ral (έλεγχος ποιότητας πρώτης ύλης) και είναι η πλέον εύκαμπτη σωλήνα για χρήση στην θέρμανση.


Σωλήνες δικτυωμένου πολυαιθυλενίου (PE-Xb) TEMPOR THERMOLINE.

af-tempo3thermoline.jpg
Μεταξύ των πρώτων πλαστικών υλικών που χρησιμοποιούνται για τις εγκαταστάσεις ύδρευσης-θέρμανσης είναι οι σωλήνες πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (Pe-Xb). Οι πειραματικές δοκιμές  έχουν αξιολογήσει τη συμπεριφορά του σωλήνα Tempor Thermoline για μία περίοδο 50 ετών συνεχούς χρήσης. Η γνώση ότι τα χαρακτηριστικά του παραμένουν αμετάβλητα με την πάροδο του χρόνου προσφέρει μια σίγουρη εγγύηση της αξιοπιστίας. Διεθνή πιστοποιητικά συνοδεύουν την καταλληλότητα των σωλήνων για εγκαταστάσεις ύδρευσης και θέρμανσης. Διατίθενται σε λευκό και μαύρο χρώμα.
Επίσης η ΤΕΜΠΟ ΑΕ εισάγει προϊόντα ύδρευσης και θέρμανσης όπως σωλήνες δαπεδοθέρμανσης, εξαρτήματα χαλκού, στηρίγματα, βάνες, σώματα,  καυστήρες, χυτοσιδηρούς λέβητες καθώς και λέβητες φυσικού αερίου του ιταλικού οίκου NOVA FLORIDA, καζανάκια εντοιχισμού  κ.ά.