Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » «Προμηθέας»: Οι δράσεις του Συνδέσμου

«Προμηθέας»: Οι δράσεις του Συνδέσμου

Σεμινάρια
Ο φετινός κύκλος σεμιναρίων ξεκίνησε με ένα ενημερωτικό σεμινάριο επί της κείμενης νομοθεσίας σχετιζόμενης με το επάγγελμα του τεχνικού εγκαταστάσεων καύσης (φύλλο ρύθμισης καυσαερίων, φύλλο καλής εκτέλεσης εργασιών, επαγγελματικά δικαιώματα και υποχρεώσεις κτλ).
Την ενημέρωση πραγματοποίησε ο πρόεδρος του συνδέσμου Κωνσταντίνος Σπανουδάκης.
Το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου αφορούσε την «Υγιεινή και Ασφάλεια εργασίας», παρουσίαση προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του επαγγέλματος μας την οποία ανέλαβε το μέλος του Συνδέσμου μηχανολόγος μηχανικός και τεχνικός ασφαλείας Κωνσταντίνος Μπιτζιόπουλος με την συνεργάτιδα του MSc μηχανολόγο μηχανικό κα Μιράντα Κώστογλου. Το σεμινάριο παρακολούθησαν μέσω τηλεδιάσκεψης και συνάδελφοι μέλη των Συνδέσμων Ηπείρου και Θεσσαλίας.

 

Daikin Hellas
Στις εγκαταστάσεις της Daikin Hellas στην Β. Ελλάδα παρευρέθηκαν την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, 20 μέλη του Συνδέσμου για την παρακολούθηση σεμιναρίου στους επίτοιχους λέβητες και το υβριδικό μοντέλο της εταιρείας. Το σεμινάριο παρουσίασε ο μηχανικός κ. Στέργιος Μπάρδας με την βοήθεια του τεχνικού τμήματος Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και κ. Ίωνας Χούρσογλου.
Το σεμινάριο θα επαναληφθεί στα γραφεία μας για τα υπόλοιπα μέλη αλλά και για τους συναδέλφους απο την επαρχία μέσω της πλατφόρμας Teams. Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί την Daikin Hellas για την φιλοξενία!

 

Multi Tech Clima
Επιμόρφωση  με την εταιρεία MultiTech Clima για τα προϊόντα Powerful της Solutions SA LTD που εμπορεύεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία σειρά προϊόντων για τον καθαρισμό εναλλακτών από άλατα και συμπυκνώματα, καθαριστικά κυκλωμάτων θέρμανσης, αναστολείς διάβρωσης, αντιψυκτικά, απολυμαντικά κα. Την παρουσίαση των προϊόντων ανέλαβε ο κ. Αλέξανδρος Κριστάνας (διεύθυνση πωλήσεων).

 

Aries A.E.
Με πίστη στο ρητό του Σόλωνα: “Γηράσκω αεί διδασκόμενος” ο Σύνδεσμος συνέχισε την επιμόρφωση με προϊόντα της εταιρείας Wolf. Την παρουσίαση των προϊόντων της γερμανικής εταιρείας ανέλαβε η αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα Aries ΑΕ, η οποία τίμησε τον Σύνδεσμο με τετραμελή αντιπροσωπεία. Την ενημέρωση ανέλαβε ο μηχανικός της κ. Ευδόκιμος Πολάτογλου. Απομακρυσμένα παρακολούθησαν το σεμινάριο δεκάδες συνάδελφοι και για πρώτη φορά οι θεσσαλονικείς συνάδελφοι είχαν την χαρά να φιλοξενήσουν και μια μικρή ομάδα συναδέλφων απο την Αθήνα.

 

Επίσκεψη στο ΕΠΑΛ
Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου παρευρέθηκε σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στο ΕΠΑ.Λ. Κουφαλίων, μετά από πρόσκληση των διδασκουσών μηχανολόγων μηχανικών κ.κ. Σοφίας Γκάλαβου και Μαρίας Χρηστίδου για ενημέρωση των μαθητών τεχνικής κατεύθυνσης του σχολείου σχετικά με τα χαρακτηριστικά του επαγγέλματος του τεχνικού εγκαταστάσεων καύσης.
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι:  Κων. Σπανουδάκης, Νικ. Νικολόπουλος και Δημ. Γρηγοριάδης.
Ο Σύνδεσμος στηρίζει έμπρακτα την νέα γενιά!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σωματεία