Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Πελάτες της Grundfos από Ελλάδα και Κύπρο στην Ακαδημία Poul Due Jensen

Πελάτες της Grundfos από Ελλάδα και Κύπρο στην Ακαδημία Poul Due Jensen

Στην Grundfos πιστεύουμε ότι πάντα μπορούν να βελτιωθούν οι δυνατότητές των ανθρώπων. Η συνεχής εκπαίδευση είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσει κανείς μέσα σε ένα κόσμο που κινείται και μεταλλάσσεται συνέχεια. Αυτές οι ιδέες οδήγησαν τη Grundfos στη σύλληψη και υλοποίηση της Ακαδημίας Poul Due Jensen με αρχικό σκοπό την τελείωση των εργαζομένων μας. Η τάση της αγοράς απαιτεί όχι μόνο την τεχνική και τεχνολογική κατάρτιση των εργαζομένων μας. Απαιτεί πολλά περισσότερα, που η Grundfos οφείλει να προσφέρει: Αξιοπιστία και ουσιαστική συνεργασία που εκπορεύονται από τις αξίες και τα πιστεύω μας. Μαθαίνουμε να είμαστε συνεργάτες και όχι απλοί προμηθευτές. Η Ακαδημία αποτελεί το επίκεντρο όλης αυτής της διαδικασίας. Σε ένα περιβάλλον φιλικό και ιδανικό για εκπαίδευση, εργαζόμενοι απ’ όλο τον κόσμο επισκέπτονται την Ακαδημία στη Δανία για να εκπαιδευτούν σε όλους τους τομείς εξυπηρέτησης των πελατών τους.
Φέτος, τον Σεπτέμβρη του 2007, για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα εκπαίδευσης στην Ακαδημία και στους πελάτες της Grundfos. Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσής τους είχε ως θέμα τις εφαρμογές κυκλοφορητών – αντλιών σε μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις και συμμετείχαν 18 άτομα. Από την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετείχαν τέσσερις εκπρόσωποι παραδοσιακών πελατών της GRUNDFOS: Γεωργιάδης Λεωνίδας από την εταιρία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Λ. ΙΩΣΗΦ & ΥΙΟΙ Ο.Ε, Κορφιάτης Αναστάσης από την εταιρία ΚΟΡΦΙΑΤΗ Β. & ΣΙΑ Ο.Ε., Πασχαλούδης Αλέξανδρος από την ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ελίζα Βασιλείου από την MAVROMATIS CHR. (PUMPS)  LTD.
Και οι τέσσερις βρήκαν το πρόγραμμα που παρακολούθησαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ευχάριστο, αφού εναλλασσόταν με επισκέψεις στα εργοστάσια και περιηγήσεις στις λίμνες του Silkeborg.