Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Όμιλος Scher: Διαρκής και ποιοτική ενημέρωση του Κλάδου

Όμιλος Scher: Διαρκής και ποιοτική ενημέρωση του Κλάδου

Από τις πιο σημαντικές προσφορές, πέραν της παραγωγής ποιοτικών προϊόντων με ευρωπαϊκές προδιαγραφές του ομίλου Scher στην ελληνική αγορά, είναι και η τεράστια και διαρκής προσπάθειά του για συνεχή ενημέρωση των ενεργών αλλά και μαθητευόμενων επαγγελματιών του Κλάδου. Στη συνέχεια παρουσιάζουμε πρόσφατες τέτοιες δραστηριότητες του ομίλου, όπως περιγράφονται σε ενημερωτικό δελτίο που έφθασε στο περιοδικό μας.
«Ο όμιλος Scher των εταιρειών Cherbros και Υδρομαρίν Α.Ε. συνεχίζει και το 2023 να υποδέχεται επισκέπτες στους χώρους του. Aπό τον Νοέμβριο του 2022, εγκαταστάτες συστημάτων ύδρευσης – θέρμανσης, μέσω των επαγγελματικών συνδέσμων της περιοχής τους ή μέσω των συνεργαζόμενων καταστημάτων μας, επισκέπτονται την παραγωγική μονάδα της Cherbros και τις εγκαταστάσεις της Υδρομαρίν Α.Ε. και ενημερώνονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ο όμιλος διαθέτει.
Συγκεκριμένα, πρώτα γίνεται επίσκεψη στον χώρο της παραγωγής, όπου οι επισκέπτες ξεναγούνται σε κάθε τμήμα της και ενημερώνονται πως παράγονται τα εξαρτήματα. Ενημερώνονται επίσης για τις δυνατότητες των μηχανημάτων παραγωγής και παρακολουθούν τις διεργασίες όπως είναι ο ποιοτικός έλεγχος, ο σχεδιασμός, η τυποποίηση παραγωγής, καθώς και την παραγωγή των καλουπιών που κατασκευάζουμε για τα εξαρτήματά μας. Επόμενο στάδιο είναι η παρουσίαση των εξαρτημάτων, όπου και αναπτύσσεται η συζήτηση ανάλογα με τις ερωτήσεις, τις απορίες και τις προτάσεις των παρευρισκόμενων.
Η παρουσίαση συνεχίζεται στην Υδρομαρίν Α.Ε. Εκεί οι επισκέπτες ενημερώνονται για τα συστήματα ύδρευσης, θέρμανσης, ψύξης, εταιρειών όπως είναι η Baxi, η Kermi, η APE κ.ά,  τις οποίες η Υδρομαρίν αποκλειστικά αντιπροσωπεύει. Παράλληλα επισκέπτονται το πρότυπο λεβητοστάσιο που η εταιρεία έχει διαθέσιμο για εκπαιδευτικούς λόγους. Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας, εγκαταστάτες καθώς και τους μαθητές επισκέπτες μας. Μας είναι πολύτιμη η άποψη και οι προβληματισμοί τους.
Εμείς, με κάθε τρόπο και αφορμή θα είμαστε δίπλα τους, για να τους ακούμε και να υποστηρίζουμε την δουλειά τους με αξιόπιστα και ασφαλή εξαρτήματα. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν και συγκεκριμένα:
Τον Σύνδεσμο εργολάβων θερμοϋδραυλικών νομού Θεσσαλονίκης (ΣΕΥΘ), τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Τρικάλων, Tecnosy Καλαϊτζή Αφοί, Υδροδυναμική – Σαριδάκης Δημήτριος, Bath-Floor – Γιατράκης Μιχαήλ Μονοπροσωπη ΙΚΕ, Υδροσιδηρική – Κουτσουνάκης Στέλιος, Σύνδεσμος εγκαταστατών υδραυλικών Φθιώτιδος, Σύνδεσμος υδραυλικών Λακωνίας, Μπάτραλη Αφοί, Oikotec – Μικρώνης Παναγιώτης, Σταματόπουλος Θ. Ορφέας και ΣΙΑ Ο.Ε., Ισθοεμπορική, καθώς και τμήματα θερμοϋδραυλικών των σχολείων 1ο ΕΠΑΛ Καματερού, απογευματινό ΕΠΑΛ Σιβιτανιδείου, καθηγητές από το ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων και από το τεχνικό σχολείο της περιοχής Roland Garros στην Γαλλία, IEK του ΟΑΕΔ Μοσχάτου καθώς και το τμήμα Θερμοϋδραυλικών του ΙΕΚ Ακμή.
Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Χανίων έγινε παρουσίαση σε χώρο εκδηλώσεων στα Χανιά, όπου παρευρέθηκε ο πρόεδρος και μέλη του Συνδέσμου Υδραυλικών Χανίων. Ως χορηγοί στο διήμερο εκδηλώσεων του συνδέσμου υδραυλικών Νάξου, έγινε παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών του ομίλου επίσης. Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε.

Εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων του ομίλου SCHER στα Χανιά και στην Νάξο.
Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, ο όμιλος Scher των εταιρειών Cherbros και Υδρομαρίν Α.Ε., σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο υδραυλικών νομού Χανίων, πραγματοποίησε παρουσίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων «Sapel», στην Αγ. Μαρίνα Χανιών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος και μέλη του συνδέσμου υδραυλικών Ρεθύμνου.
Ο όμιλος Scer επίσης, σε κάλεσμα του Συνδέσμου υδραυλικών Νάξου, ανέλαβε την χορηγία των διήμερων εκδηλώσεων που έγιναν στη 01 – 02 Απριλίου 2023. Η εταιρεία Cherbros και η εταιρεία Υδρομαρίν Α.Ε., παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Και στις δύο εκδηλώσεις έγινε παρουσίαση των εξαρτημάτων Cherbros, καθώς και των νέων κωδικών. Συζητήσαμε για τις νέες τεχνολογίες των μηχανημάτων που διαθέτει η εταιρεία, με τα οποία μπορεί να σχεδιάζει εξαρτήματα εργονομικά και ασφαλή στην εγκατάστασή τους και να παράγει ποιοτικά εξαρτήματα, λόγω της τυποποίησης, τα οποία εναρμονίζονται πάντα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία (πρώτες ύλες) και τα παγκόσμια πρότυπα (ISO, DIN).
Στην συνέχεια η Υδρομαρίν Α.Ε. παρουσίασε προϊόντα από εταιρείες που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα όπως είναι οι αντλίες θερμότητας, τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, από τις εταιρείες Baxi και Kermi.
Ακούσαμε τις απόψεις των εγκαταστατών καθώς και τα προβλήματα ή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Συζητήσαμε για τις λύσεις που μπορούμε να δώσουμε και ακούσαμε τις ιδέες τους για να μπορέσουμε να εξελίξουμε τα προϊόντα, για να είναι ακόμα πιο εύκολα στην εγκατάσταση και αξιόπιστα στην χρήση».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις