Αρχική » Αφιερώματα » Λουτρό: Νέες τεχνολογίες - Ανακαίνιση » Κ. ΚΑΝΕΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ: Σχεδιασμός ποιοτικού περιβάλλοντος με προϊόντα της Zucchetti

Κ. ΚΑΝΕΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ: Σχεδιασμός ποιοτικού περιβάλλοντος με προϊόντα της Zucchetti

Η Κ. ΚΑΝΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συνεργάζεται με την Zucchetti.KOS τα τελευταία 45 συναπτά έτη, ως εισαγωγείς και διανομείς. Από την πρώτη στιγμή, η εταιρεία Zucchetti.Ko ξεχώρισε,καθώς οι συλλογές της έχουν έναν μοναδικό χαρακτήρα. Διαφορετικά στυλ και διαφορετικοί πολιτισμοί έρχονται σε αρμονία, για ένα κλασσικό λουτρό με μοντέρνες πινελιές, που προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία ύστερα από μία δύσκολη και πολύπλοκη καθημερινότητα.
Ο κατάλογος της Zucchetti εκφράζει ιδανικά την πρόθεση της εταιρείας να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε γούστο, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απόλυτη ποιότητα και σχεδιασμό, με στόχο τον τελικό χρήστη που ενδιαφέρεται για την καλύτερη λύση. Το μπάνιο της Zucchetti είναι απόλυτα προσανατολισμένο στο σχεδιασμό ενός ποιοτικού περιβάλλοντος. Είναι ο ιδιωτικός χώρος, όπου ο καθένας από εμάς απολαμβάνει την πολυτέλεια, κλείνοντας συμβολικά την πόρτα και αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό του. Αυτός ο μικρός, απομονωμένος παράδεισος είναι ένα μέρος όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε, «χαζεύοντας» κομψά και περίεργα σχήματα που μας προκαλούν απόλυτη ικανοποίηση.
Η Zucchetti, οι συλλογές της και οι διεθνείς σχεδιαστές που έχουν εργαστεί για την εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια, έχουν συμβάλει σημαντικά σε σημαντικές αλλαγές στις παγκόσμιες αντιλήψεις για το τι μπορεί να είναι το μπάνιο, στο περιβάλλον μιας οικιακής κατοικίας. Θεωρώντας πως ο βιομηχανικός σχεδιασμός δεν προέρχεται απλώς από την έμπνευση ενός ατόμου, αλλά προέρχεται από τη διαδραστική κατανόηση μιας ομάδας ανθρώπων, των οποίων οι δεξιότητες και οι γνώσεις συμβάλλουν στη διαμόρφωση και υλοποίηση του έργου, η Zucchetti Ko δημιουργεί βρύσες για νιπτήρες, λουτρά και νεροχύτες που ξεχωρίζουν.
Περισσότερες πληροφορίες: www.kanetis.gr .