Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Εργαλείων » Ηλεκτρικοί ανεμιστήρες REMS ORKAN

Ηλεκτρικοί ανεμιστήρες REMS ORKAN

Οι ηλεκτρικοί ανεμιστήρες Orkan της REMS για επαγγελματική χρήση στο εμπόριο και την βιομηχανία, είναι ισχυροί, υψηλής απόδοσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη αφυγραντήρων αέρα ή στεγνωτηρίων κτιρίων μετά από πλημμύρες και ζημιές στα δίκτυα ύδρευσης.
Είναι ιδανικοί για αερισμό δωματίων, χώρων, φρεατίων, κοιλοτήτων, όπως και για αερισμό και ανεμοψύξη μηχανών, σκηνών ή αιθουσών εκδηλώσεων. Είναι επίσης κατάλληλοι για την υποστήριξη ανανέωσης αέρα σε υγρά, μουχλιασμένα υπόγεια ή δωμάτια, επιταχύνοντας το στέγνωμα σκυροδέματος, τοιχοποιίας, σοβά, τσιμεντοκονίας κλπ. Τέλος, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναρρόφηση και συλλογή σκόνης και αιωρούμενων μικροσωματιδίων από χώρους, όπως και, με αντίστροφη λειτουργία, για πλήρωση με αέρα φουσκωτών κατασκευών.


Διαθέτουν κινητήρα πυκνωτή 230V / 50Hz, για συνεχή, ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία, με δυνατότητα μεταφοράς 1.360m3 όγκου αέρα ανά ώρα. Διατείθενται τα μοντέλα:
• REMS Orkan 1360: Όγκος αέρα 1.360 m3/h, ισχύς 145W
• REMS Orkan 2050: Επίπεδο όγκου αέρα I 1740 m3/h, επίπεδο ισχύος I 355W. Επίπεδο όγκου αέρα II 2050m3/h, επίπεδο ισχύος II 450W.
Προσφέρονται τα εξαρτήματα:
• Εύκαμπτος σωλήνας αέρα εξαερισμού και αναρρόφησης, Φ200mm και μήκους 10m.
• Σάκος συλλογής σκόνης Φ200mm και μήκους 2.980mm.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Εργαλείων