ΙDEAL STANDARD: Η ξενοδοχειακή μονάδα αναβαθμίζεται με το μπάνιο

H Ideal Standard για μια ακόμη χρονιά, ξεχώρισε στην XENIA 2019, η οποία αποτέλεσε το κομβικό Forum των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Οι εκπρόσωποι της Ideal Standard, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περίπτερο, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν όλα τα νέα της εταιρείας, σε παράγοντες του Τουρισμού, ξενοδόχους αλλά και σημαντικούς αρχιτέκτονες, που εξειδικεύονται στις τουριστικές εγκαταστάσεις.

Νέες σειρές έγχρωμων νιπτήρων IPALYSS™ σε δυναμικές αποχρώσεις που αναθεωρούν εντυπωσιακά την κλασική αισθητική στο μπάνιο, μοντέρνο ματ φινίρισμα πορσελάνης, έτοιμες πρακτικές λύσεις για εντοιχιζόμενα συστήματα Prosys™, αλλά και έμφαση στην τεχνολογία μπαταριών, με τα 50 χρόνια από την πρωτοπόρο εφεύρεση του κεραμικού δίσκου της Ideal Standard στις αναμικτικές μπαταρίες ήταν τα highlights του εταιρικού της περίπτερου.
Η αποτελεσματική διαχείριση νερού και ενέργειας, σε κτιριακές εγκαταστάσεις παρέμεινε όπως πάντα βασικό στοιχείο στον σχεδιασμό των νέων προτάσεων Ideal Standard για το μπάνιο. Ο Γενικός Διευθυντής της Ideal Standard, κ. Αλέξης Κιτρομηλίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Τουριστικός τομέας συγκεντρώνει πάντοτε τον προσοχή μας. Στόχος μας παραμένει ο σχεδιασμός και η παραγωγή ειδών υγιεινής που ανταποκρίνονται και απαντάνε στις ανάγκες των επιχειρηματιών και επαγγελματιών όχι μόνο του ξενοδοχειακού αλλά και του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού. Το μπάνιο αποτελεί βασικότατο κριτήριο για το επίπεδο κάθε τουριστικής μονάδας. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε στον ξενοδόχο προϊόντα μπάνιου που θα αναβαθμίσουν εύκολα και ουσιαστικά την επιχείρησή του. Ο μελετημένος σχεδιασμός και η ανεπτυγμένη τεχνολογία που διαθέτουν, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, που μπορούν να καταστήσουν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις λειτουργικές και μοντέρνες, καλύπτοντας υψηλό επίπεδο απαιτήσεων».