Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » ΠΟΣΕΥΔ » Η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Παπαρίζου προς το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΥΔ

Η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Παπαρίζου προς το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΥΔ

Όπως σχετικά αναφέραμε στο προηγούμενο τεύχος του «Υ», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΕΥΔ ανασυγκροτήθηκε στα τέλη Αυγούστου, μετά την παραίτηση του προέδρου της Γιώργου Παπαρίζου.
Η παραίτηση ήρθε ως συνέχεια της εφαρμογής του καταστατικού λόγω της μη εκλογής του από το Συνεταιρισμό (Υδρώ – ΝΕΣΥΘΕΡΜ) που προέρχεται, ως αντιπροσώπου στην Ομοσπονδία. Σε επιστολή του προς το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΥΔ, με ημερομηνία 24/8/2007, ο συν. Παπαρίζος υπέβαλε την παραίτησή του υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου 2007 του Συνεταιρισμού Λάρισας (Υδρώ – ΝΕΣΥΘΕΡΜ) όπου οι συνάδελφοι αποφάσισαν ότι δεν πρέπει ή δεν μπορώ να προσφέρω πλέον στην ΠΟΣΕΥΔ, υποβάλλω την παραίτησή μου.
Αγαπητοί συνάδελφοι, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση μέσα από αυτές τις γραμμές να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις της ΠΟΣΕΥΔ που είχα την τιμή να υπηρετήσω από τη θέση του προέδρου. Για την προσφορά τους, το έργο τους στην ανοδική πορεία της ΠΟΣΕΥΔ, για την άριστη συνεργασία που είχαμε, αλλά και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.
Επίσης, το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και το Εποπτικό Συμβούλιο για τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους να παραμείνω στη θέση του προέδρου.
Τον κ. Ανδριανόπουλο, διευθυντή της ΠΟΣΕΥΔ.
Από αυτόν τον άνθρωπο μόνο καλά μπορείς να πάρεις, τον ευχαριστώ.
Ευχαριστώ ακόμη το προσωπικό της ΠΟΣΕΥΔ που υλοποίησε όλες τις αποφάσεις μας.
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω όλους τους συνεταιρισμούς. Προέδρους, αντιπροσώπους, μέλη των συνεταιρισμών καθώς και τους φίλους διευθυντές τους, για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τις συμβουλές τους. Η ανοδική πορεία της ΠΟΣΕΥΔ δεν εξαρτάται από ονόματα αλλά από τη συνεργασία όλων μας.
Σας ευχαριστώ
Παπαρίζος Γεώργιος»