Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ειδών Υγιεινής » Hydrospa Mirror 630 της TEUCO: Βουτιά στην πολυτέλεια

Hydrospa Mirror 630 της TEUCO: Βουτιά στην πολυτέλεια

hydrospa 1.jpg

Στο πλαίσιο της έκθεσης Cersaie 2007 η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μπολώνια της Ιταλίας, η Teuco παρουσίασε το νέο Hydrospa Mirror 630, το οποίο σχεδίασε η Lenci Design και ήρθε να εμπλουτίσει τη σειρά των μίνι πισίνων.
Χάρη στην εμπειρία που διαθέτει η Teuco στην καινοτομία και το ντιζάιν, οι μίνι πισίνες της σειράς Hydrospa μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό περιβάλλον και να προσφέρουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.
Το νέο Hydrospa Mirror 630 χαρακτηρίζεται από μεγάλες διαστάσεις (3 X 2 μέτρα) και από έναν συνεχή κύκλο νερού, καθώς το νερό που ρέει στη μπανιέρα, συλλέγεται σε έναν κρυμμένο χώρο και αφού καθαριστεί, επιστρέφει στο Hydrospa δημιουργώντας έναν ζωτικής σημασίας κύκλο που μετατρέπεται σε έναν ελκυστικό καταρράκτη.
hydrospa 1.jpgΤο Hydrospa Mirror 630 είναι ένα προϊόν υψηλής απόδοσης, ένα αντικείμενο πόθου που, χάρη στην μεγάλη ευελιξία των χαρακτηριστικών του, μπορεί να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών όσον αφορά στην εγκατάσταση, στη χρήση και στη συντήρηση. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε όχι μόνο τον τύπο του εξωτερικού φινιρίσματος, αλλά και τα συστήματα φίλτρων (άμμος ή cartridge) και θέρμανσης, η οποία γίνεται είτε μέσω εξωτερικού λέβητα είτε μέσω ηλεκτρικού πηνίου.
Η απόλυτη καινοτομία σε αυτό το προϊόν αντικατοπτρίζεται στις εγκαταστάσεις αυτόματου καθαρισμού οι οποίες εγγυώνται πάντα καθαρό νερό και υψηλή και σταθερή απόδοση. Η βάση ενός τέτοιου πρωτοποριακού συστήματος είναι ο ηλεκτρολυτικός μετασχηματισμός του άλατος σε χλώριο που, με μια ελάχιστη ποσότητα χημικών ουσιών, εγγυάται προσωπική ασφάλεια και ταυτόχρονα σέβεται το περιβάλλον. Το σύστημα αυτό λειτουργεί πολύ απλά. Τα μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε κοινό μαγειρικό αλάτι στο νερό όταν γεμίζετε την μίνι πισίνα και κάθε φορά που το σύστημα το απαιτεί, χωρίς να κάνετε κανένα έλεγχο και χωρίς να προσθέτετε άλλες ουσίες. Ο έλεγχος χλωρίου πρέπει να γίνεται για να αξιολογηθεί εάν το επίπεδο χλωρίου κατεβαίνει κάτω από το ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο και για να ενεργοποιείται η ηλεκτρολυτική διαδικασία και η διακοπή έκχυσης αλατιού, ενώ ο έλεγχος pH ελέγχει τις τιμές και τις κρατά στα βέλτιστα επίπεδα.
Η τεχνολογική καινοτομία και η συνεχής έρευνα, που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της Teuco, δεν σταματούν εδώ. Το Hydrospa Mirror 630 είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες όπως: 6 θέσεις υδρομασάζ σε διαφορετικά ύψη και μια άνετη chaise longue, 30 διαφορετικά τζετ νερού για μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης, ένα φως κάτω από το νερό που δημιουργεί ξεχωριστά εφέ και ένα θερμικό κάλυμμα που, εκτός από τη διατήρηση της θερμότητας, προστατεύει και την μπανιέρα όταν δεν την χρησιμοποιείτε.
Σε οποιαδήποτε γωνία του σπιτιού και αν τοποθετηθεί, η ομορφιά του Hydrospa Mirror 630 θα κερδίσει την προσοχή όλων.