Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Έργα φυσικού αερίου από τη KLT Energy σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Έργα φυσικού αερίου από τη KLT Energy σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Έργα φυσικού αερίου σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα συνολικού μήκους 23,5 χιλιομέτρων, και συνολικού προϋπολογισμού 6,5 εκατ. ευρώ υλοποιεί η ΚLT ENERGY A.E., συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία της και στον κατασκευαστικό τομέα στο χώρο του φυσικού αερίου, που ξεκίνησε πέρυσι.
Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη και εντός χρονοδιαγραμμάτων, βρίσκονται τα έργα, 15 χιλιομέτρων, 1400 παροχετευτικών αγωγών και 1900 σημείων αεριοδότησης – μετρητών, προϋπολογισμού, περίπου 2 εκατ. ευρώ στη Λάρισα και 8,5 χιλιομέτρων, 2.000 παροχετευτικών αγωγών και 7.000 σημείων αεριοδότησης – μετρητών συνολικού τζίρου 4,5 εκατ. ευρώ περίπου στη Θεσσαλονίκη.
Η KLT ENERGY Α.Ε. ανέλαβε το έργο κατασκευής δικτύου αερίου, παροχετευτικών αγωγών και τοποθετήσεων μετρητών αερίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και στους δήμους Τριανδρίας, Άγιου Παύλου και Ασβεστοχωρίου, μετά από διαγωνισμό της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και στη Λάρισα, μετά από αντίστοιχο διαγωνισμό της ΕΠΑ Λάρισας.
Από τα έργα αυτά, οι εργασίες των οποίων υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν το Φεβρουάριο του 2008, και τα οποία υλοποιεί σε συνεργασία με τις εταιρίες MULTIGAS – ITALFLUID, η K LT ENERGY Α.Ε., ενισχύει το προβάδισμα που ήδη κατέχει ως κατασκευαστική – τεχνική αλλά και εμπορική και μελετητική εταιρία και δικαιώνει τη θέση της ως εταιρία leader στην αγορά αερίου.
Σημειώνεται, ότι η KLT ENERGY Α.Ε., ως μέλος της ίδιας κοινοπραξίας παρέδωσε στις αρχές του 2007, δίκτυο 7 χιλιομέτρων, 1.400 παροχετευτικών αγωγών και 5.700 σημείων αεριοδότησης στις περιοχές Τούμπας, Χαριλάου, Τριανδρίας και 40 Εκκλησιών και Αγίου Παύλου, συνολικού τζίρου 3 εκατ. ευρώ περίπου το οποίο ανέλαβε πέρυσι.
Όπως είναι γνωστό, η KLT ENERGY A.E., βρίσκεται εδώ και δύο δεκαετίες περίπου, στους επικεφαλής του κλάδου εισαγωγών και εμπορίας εξοπλισμών παραγωγής θερμικής ενέργειας (θέρμανση και ψύξη με φυσικό αέριο, πετρέλαιο, ηλεκτρικό
και γεωθερμία), όλης της χώρας. Από τη θέση της αυτή, το 2006 μπήκε δυναμικά στον τομέα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, διεκδικώντας με μεγάλες αξιώσεις σημαντικό μερίδιο στην ανερχόμενη αγορά των ΑΠΕ.