Ενημερωτικά σεμινάρια για τα Εντοιχισμένα Καζανάκια KARIBA από την AMCO

Στις 15 και 17 Ιανουαρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας

O τεχνικός διευθυντής της KARIBA
κ. Antonio Coleva

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Ενημερωτικά Σεμινάρια KARIBA, από τον τεχνικό διευθυντή της KARIBA κ. Antonio Coleva, την Δευτέρα 15η και Τετάρτη 17η Ιανουαρίου 2018 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της AMCO Β. ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, στο 15ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας έναντι του Καζίνο Hyatt. Παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Σωμ. Υδραυλικών και Γενικός Γραμματέας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης,
κ. Δ. Βαργιάμης, ο Γραμματέας και ο Ταμίας και πολλά μέλη του Σωματείου Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, τα συνεργαζόμενα καταστήματα της Βόρειας Ελλάδας καθώς και συνεργάτες της εταιρίας AMCO.
Ενημερώθηκαν για την ιστορία και διαθεσιμότητα των προϊόντων KARIBA και των ανταλλακτικών τους στην ελληνική αγορά από το 1960 έως και σήμερα, τα πλεονεκτήματα, την παρακαταθήκη των ιστορικών ανταλλακτικών, για τα νέα προϊόντα των εντοιχισμένων καζανακίων KARIBA, νέες τεχνικές καθώς και για το πώς το KARIBA κάνει πιο εύκολη τόσο τη ζωή του υδραυλικού όσο και του τελικού καταναλωτή.
Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν μέσω video και με ζωντανή παρουσίαση,  την εγκατάσταση και την συντήρηση  του εντοιχισμένου καζανακίου SMARTIKA –KARIBA, το “έξυπνο καζανάκι”,  που μπορούν να γίνουν σε 8 μόλις λεπτά. Επέτρεψε στους παρευρισκόμενους να δοκιμάσουν και οι ίδιοι το πώς μπορεί να συντηρηθεί ένα εντοιχισμένο καζανάκι KARIBA. Το βίντεο είναι διαθέσιμο για αποστολή μέσω email.

Μερικά από τα κύρια σημεία που παρουσιάσθηκαν είναι τα εξής:
• Άμεση παράδοση ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα της εταιρείας που κυκλοφορούν στην αγορά, ακόμα και για αυτά που τοποθετήθηκαν πριν από 60 χρόνια.
• Ευκολία τοποθέτησης και συντήρησης σε μόλιε 8 λεπτά.
• Ειδική κατασκευή και διάθεση εντός πακέτου ανταλλακτικών κατάλληλων για τις ελληνικές προδιαγραφές.
• Τα πιο οικονομικά ανταλλακτικά της αγοράς.
• Αέρος ή μπουτόν με ποδοβαλβίδα και ΑΜΕΑ κ.ά.

Η εταιρεία AMCO-B. AMΒΡΟΣΙΑΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ είναι από τις πρωτοπόρες εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας ειδών υγιεινής στην Ευρώπη.
Ιδρυτής και διευθυντής της εταιρίας AMCΟ, ήταν ο κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης, ο οποίος προέβλεψε πριν από 40 χρόνια τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής αγοράς και πρώτος εισήγαγε και καθιέρωσε τα άρτια και μοναδικά σε ποιότητα και αντοχή ιταλικά πλαστικά καζανάκια Kariba, πρωτοποριακό είδος στον τομέα των ειδών υγιεινής, που αντέχει στο χρόνο και παραμένει πάντα πρώτο στις πωλήσεις.