Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Εργαλείων » Ενδοσκοπικές κάμερες MiniScope και Camscope από την REMS

Ενδοσκοπικές κάμερες MiniScope και Camscope από την REMS

Η REMS παρουσιάζει τα φορητά, εύχρηστα ενδοσκόπια με κάμερα για την οικονομική επιθεώρηση και ανάλυση βλαβών σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία, όπως κοιλότητες, φρεάτια, σωλήνες κτλ., με λειτουργία μπαταρίας.

 

REMS CamScope HD Set
To CamScope της REMS είναι ένα φορητό, εύχρηστο, επαναφορτιζόμενο ενδοσκόπιο με κάμερα για την οικονομική επιθεώρηση και ανάλυση βλαβών σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία, όπως κοιλότητες, φρεάτια, σωλήνες, κτλ. που αποθηκέυει τόσο εικόνες όσο και βίντεο υψηλής ανάλυσης σε κάρτα MicroSD. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη 5” TFT-LCD, ψηφιακό ζουμ x4, υποδοχή για κάρτα MicroSD, σύνδεση USB, ενσωματωμένο συσσωρευτή λιθίου-ιόντων 3,7V, 4,0Ah. Η καλωδίωση της κάμερας είναι Color 8-1 HD, με εύκαμπτο καλώδιο ώθησης μήκους ενός μέτρου, όπου μπορούν να προσαρτηθούν καθρέπτης, άγκιστρο ή μαγνήτης. Προσφέρεται με κάρτα μνήμης MicroSD 32GB και καλώδιο φόρτισης / μεταφοράς δεδομένων USB σε σταθερό βαλιτσάκι.

 

REMS MiniScope Set

Το MiniScope της REMS είναι ένα φορητό, εύχρηστο ενδοσκόπιο με κάμερα για την οικονομική επιθεώρηση και ανάλυση βλαβών σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία, όπως κοιλότητες, φρεάτια, σωλήνες, κτλ. Διαθέτει μονάδα ελέγχου με έγχρωμη οθόνη 2,3″ TFT-LCD και λειτουργεί με 4 μπαταρίες 1,5V, AA, LR6. Η καλωδίωση της κάμερας είναι Color 8-1, με εύκαμπτο καλώδιο ώθησης μήκους ενός μέτρου και προσαρτώμενο καθρέφτη, άγκιστρο ή μαγνήτη. Προσφέρεται σε σταθερό βαλιτσάκι.

 

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Εργαλείων