Ελληνικές παρουσίες στην ΙSH 2019

Δημοσιεύουμε στη συνέχεια δελτία τύπου από τις ελληνικές εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να παρουσιάσουμε την συμμετοχή τους στην Έκθεση.

Η ΧΑΛΚΟΡ επιβεβαίωσε την ηγετική της θέση στον κλάδο των ευρωπαίων παραγωγών χαλκοσωλήνων
«Η ΧΑΛΚΟΡ συμμετέχει σταθερά και επί μακρόν στην ISH, δεδομένου ότι αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο παραγωγό χαλκοσωλήνων στην Ευρώπη και η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις εταιρείες και τους εγκαταστάτες που σχετίζονται με τις θερμοϋδραυλικές εφαρμογές.
Η ISH δεν συγκεντρώνει μόνο το ενδιαφέρον Ευρωπαίων, αφού η συμμετοχή και προσέλευση την αναδεικνύουν σε μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως κλαδικές εκθέσεις και εκτός από χώρος προβολής των νέων προϊόντων, αποτελεί επίσης ευκαιρία ενημέρωσης για τις εξελίξεις που σχετίζονται με την αγορά καθώς και τις μελλοντικές τάσεις.
Η ΧΑΛΚΟΡ επιβεβαίωσε την ηγετική της θέση μέσα από το πρίσμα των πρόσφατων εξελίξεων στον κλάδο των ευρωπαίων παραγωγών χαλκοσωλήνων και εξέλαβε το έμπρακτο ενδιαφέρον των πελατών της στο χώρο της θέρμανσης / ύδρευσης, καθώς και σε εκείνο των βιομηχανικών εφαρμογών, ως περαιτέρω έναυσμα επιτάχυνσης των επενδύσεων που σχετίζονται με την αύξηση του παραγωγικού διαθέσιμου όγκου και το εύρος των προϊόντων της. Σταθερά προσανατολισμένη στην παροχή λύσεων προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της, η ΧΑΛΚΟΡ ενσωματώνει νέες τεχνολογίες προγραμματισμού παραγωγής, μειώσεως του μέσου παραγωγικού χρόνου και διαχείρισης πελατών με σκοπό την αύξηση της ικανοποίησης από τη συνεργασία με την εταιρεία και την εμπέδωση μακροπρόθεσμων και αμοιβαία επωφελών σχέσεων».

SOLIN S.A.: Σημαντική και καρποφόρα η συμμετοχή

«Η έκθεση ISH στην Φρανκφούρτη αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις με διεθνή προσέλευση και γι’ αυτό τον λόγο η εταιρεία μας συμμετέχει σε αυτήν τακτικά για περισσότερα από 20 χρόνια.
Αποτελεί για εμάς σημείο συνάντησης με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας και ευκαιρία να γνωρίσουμε τις νέες τάσεις στη βιομηχανία HVAC, καθώς και έναν αποτελεσματικό τρόπο να αναζητήσουμε νέους συνεργάτες από όλο τον κόσμο.
Όπως και όλες τις προηγούμενες φορές, έτσι και αυτή η χρονιά ήταν σημαντική και καρποφόρα. H προσέλευση του κόσμου, ήταν, όπως αναμενόταν, πολύ μεγάλη. Στελέχη από όλων των ειδών τις εταιρείες από τον κλάδο του HVAC, από την Αργεντινή έως και τη Νέα Ζηλανδία, επισκέφτηκαν το περίπτερό μας ώστε να λάβουν μία γεύση από την ελληνική φιλοξενία και να γνωρίσουν από κοντά την εταιρεία και τα προϊόντα μας.
Η οργάνωση και ο τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες είχαν κατανεμηθεί στις αίθουσες με βάση τις κατηγορίες, διευκόλυναν τους επισκέπτες να βρουν αυτό που έψαχναν.
Σημαντικά πρότζεκτ συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης και διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν με διανομείς σε νέες αγορές.
Η ISH φέρνει πιο κοντά τους πιθανούς πελάτες μας και μας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας σε απομακρυσμένες περιοχές ανά τον κόσμο. Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε/ τσεκάρουμε/ δούμε τις νέες τάσεις στη διεθνή αγορά, ώστε να παραμένουμε ενημερωμένοι και ανταγωνιστικοί σε ό,τι προσφέρουμε από την Ελλάδα στην παγκόσμια αγορά.
Στη βιομηχανία μας, όπως και στα πάντα σήμερα, η τεχνολογία αλλάζει πολύ γρήγορα και φέτος είχαμε και πάλι την ευκαιρία να γνωρίσουμε διάφορους προμηθευτές για πρώτες ύλες και μηχανήματα».

AXINAR: Πιστή στις αξίες της καινοτομίας και της κορυφαίας ποιότητας

«Με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σχόλια, έντονο ενδιαφέρον και νέες συνεργασίες ολοκληρώθηκε δυναμικά η συμμετοχή της Axinar στην ISH Frankfurt, την κορυφαία διεθνή έκθεση παγκοσμίως για τις βιώσιμες τεχνολογίες θέρμανσης.
Πιστή στις αξίες της καινοτομίας και της κορυφαίας ποιότητας και πάντα με γνώμονα το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης για τους πελάτες της, η Axinar παρουσίασε στο ευρύ κοινό την πλήρη γκάμα των ολοκληρωμένων λύσεων θέρμανσης που κατασκευάζει.
Έντονο ενδιαφέρον σημειώθηκε για την αναβαθμισμένη έκδοση του λέβητα Calos, ο οποίος συγκέντρωσε τα βλέμματα με τον λειτουργικό compact σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης του. Ο Calos αποτελεί τον απόλυτο «all-in-one» αυτοκαθαριζόμενο λέβητα με ενσωματωμένο όλο τον απαραίτητο υδραυλικό εξοπλισμό για μέγιστη ευκολία και μείωση του απαιτούμενου χρόνου εγκατάστασης. Εξαιρετικές κριτικές έλαβε και το νέο προϊόν θέρμανσης εξωτερικών χώρων με pellet, τύπου μανιτάρι, το οποίο προσφέρει έξι φορές περισσότερη εξοικονόμηση χρημάτων σε σύγκριση με τις φιάλες αερίου και είναι ιδανικό για χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και βεράντες.
Με εξαγωγές που καλύπτουν πάνω από το 90% της παραγωγικής της δυναμικότητας, ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο συνεργατών στην ελληνική αγορά και την ανάπτυξη νέας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής, η Axinar ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Στην αναπτυξιακή πορεία που διαγράφεται, δεσμεύεται για την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων υψηλών προδιαγραφών και ανανεώνει το ραντεβού της με τους πελάτες της με τη συμμετοχή της στην ISH 2021».

ΜYTHERM: Παρουσία σε εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις


«Έκλεισε και για φέτος με απόλυτη επιτυχία ο κύκλος παρουσιών της εταιρείας Mytherm σε μια σειρά εκθέσεων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Horeca & Climatherm (Ελλάδα), Progetto Fuoco & BIE/MCE (Ιταλία), BIG 5 (Dubai), ISH (Γερμανία) είναι οι βασικές διοργανώσεις στις οποίες η Μytherm συμμετείχε στοχεύοντας στην ενίσχυση της εμπορικής της δραστηριότητας.
Η συμμετοχή της εταιρείας στην ISH 2019 ενδυνάμωσε την παρουσία της, καθώς η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον. Η Mytherm συμμετείχε ενεργά όλες τις ημέρες της διοργάνωσης, προβάλλοντας τα καινοτόμα προϊόντας της στους επισκέπτες και συνομιλώντας με εκατοντάδες επαγγελματίες του χώρου. Η επικοινωνία συνεχίζεται προδιαγράφοντας μια νέα πορεία. Η εταιρεία, πάντα πρωτοπόρος στον Κλάδο της, παρουσίασε μια σειρά προϊόντων:
• Λέβητες και μονάδες με καύσιμο: πετρέλαιο, pellet, ξύλο και βιομάζα.
• Μονάδες με τεχνολογία συμπύκνωσης (καύσιμο: πετρέλαιο).
• Πλαστικές δεξαμενές πετρελαίου και νερού, καθώς και τη νέα πλαστική δεξαμενή υπόγειας τοποθέτησης.
• Λέβητες παραγωγής Ζ.Ν.Χ.
• Ηλιακούς υβριδικούς λέβητες θέρμανσης και Ζ.Ν.Χ.
• Τον νέο inverter γερμανικό κυκλοφοριτή WITA.
• Boiler-Buffer υψηλής τεχνολογίας με απεριόριστη διάρκεια ζωής.
• Μονάδες αερίου Myhterm -Energy.
Η εταιρεία Mytherm με έδρα την ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης, είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία λεβήτων pellet στην Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και παράγει σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ. Η Mytherm, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αναλαμβάνει δράση παραμένοντας μπροστά!
Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισπευτήκατε!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη έκθεση»!

ANDRIANOS: Πλήρης αποδοχή και παγκόσμια αναγνώριση
των Ηλιοθερμικών Συστημάτων της


«Η Andrianos, επιβεβαιώνοντας την εξωστρέφεια που την χαρακτηρίζει, συμμετείχε στην σημαντικότερη κλαδική έκθεση HVAC παγκοσμίως, την ISH 2019. Παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα ηλιοθερμικά της συστήματα με τους κορυφαίους βαθμούς απόδοσης, που την κατατάσσουν στο TOP 5 παγκοσμίως, και τα οποία έλαβαν εγκωμιαστικά σχόλια και την πλήρη αποδοχή των ειδικών του Κλάδου.
Το περίπτερο της Andrianos δέχθηκε πληθώρα επισκεπτών και δόθηκε η ευκαιρία, για πρώτη φορά παγκοσμίως, να παρουσιαστούν τα υψηλής ποιότητας ηλιοθερμικά συστήματα Andrianos – World Leading Solar Thermal Technologies” που εξασφαλίζουν πιστοποιημένη απόδοση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της παγκόσμιας αγοράς. Η ISH2019 ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή ώστε να προβληθούν παγκοσμίως τα οφέλη των ηλιοθερμικών συστημάτων με έμφαση στις υψηλές τους αποδόσεις , την ποιότητα κατασκευής τους, την υψηλή αισθητική και φυσικά την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουν.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου συγκέντρωσε ο καινοτόμος ηλιακός συλλέκτης της Andrianos, AND-solar Premium Plus, για τα ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα απόδοσής του. Αποτελεί τον αποδοτικότερο επίπεδο συλλέκτη made in Greece και έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως επίπεδους συλλέκτες (TOP 5) με δείκτη μέσης απόδοσης ηcol=69% σύμφωνα με το ΕΝ 12975 και ηcol=65% σύμφωνα με το ISO9806:2013.
Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπήρξε τόσο για τα ηλιακά δοχεία AND-solar που παρουσιάστηκαν όσο και για τους ηλιακούς σταθμούς και τα λοιπά εξαρτήματα που εξασφαλίζουν την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία του ηλιοθερμικού συστήματος, οι ηλιακοί ελεγκτές και οι πιστοποιημένες σωληνώσεις για ηλιακά συστήματα.
Η μεγαλύτερη επιτυχία ωστόσο ήταν το πλήθος των νέων επαφών για μελλοντικές συνεργασίες από χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Αμερικής και της Ασίας που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ήδη η ομάδα μηχανικών της “Andrianos” βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανία των θερμικών ηλιακών συστημάτων σε χώρες όπως η Γερμανία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Μολδαβία, η Σλοβενία, το Μαρόκο, η Σαουδική Αραβία, η Ιαπωνία κ.α. για την ολοκλήρωση των πρώτων παραγγελιών Ηλιοθερμικών Συστήματων.
Κατά τη διάρκεια της ISH2019 επιβεβαιώθηκαν επίσης οι άριστες σχέσεις που έχει αναπτύξει η Andrianos εδώ και 25 χρόνια με πελάτες και συνεργάτες, αφού ήταν πολλές οι επισκέψεις από υφιστάμενους συνεργάτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Η Andrianos ύστερα από τη μεγάλη αποδοχή και το ενδιαφέρον που συγκέντρωσε, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις στον τομέα των Σύγχρονων Ηλιοθερμικών Συστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την χώρα μας στον τομέα της ηλιακής ενέργειας».

ΔΟΚΤΟΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΕ: Παρουσίαση νέων προϊόντων και συνεργασιών στο διεθνές κοινό

«Η εταιρεία μας, με πάνω από 35 χρόνια συνεχoύς και διακεκριμένης πορείας στον χώρο της θέρμανσης και των υδραυλικών, λαμβανει μέρος στην έκθεση ISH από το 2011. Στόχος μας κάθε φορα, είναι η παρουσίαση όλων των νέων προϊόντων και συνεργασιών της εταιρείας μας, καθώς επίσης και η παρακολούθηση της ίδιας της έκθεσης, αφού αποτελεί την κορυφαία έκθεση στην Ευρώπη για την ανάδειξη και προβολή νέων προϊόντων και καινοτόμων τεχνολογιών στον τομέα μας.
Φέτος η εταιρεία μας παρουσίασε στην έκθεση τη νέα συνεργασία που σύναψε με την Ιταλική εταιρεία Manta στις αντλίες καθαρισμού και τα ειδικά προϊόντα για προστασία και καθαρισμό των συστημάτων θέρμανσης.
Τα προϊόντα Manta στηρίζουν την αποτελεσματικότητα τους στην πατενταρισμένη μέθοδο που ακολουθούν για τον καθαρισμό και την προστασία των κυκλωμάτων θέρμανσης και στην ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διαθέτουν, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης.
Για την αποτελεσματική χρήση των προϊόντων της, η εταιρεία Manta έχει προβεί στη δημιουργία εξειδικευμένου ισότοπου www.powerflush.net όπου ο τεχνικός μπορεί να μπει και να επιλέξει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της εγκατάστασης με την οποία ασχολείται και η ιστοσελίδα του προτείνει άμεσα και δωρεάν το σωστό καθαριστικό, χημικό ή αντλία που χρειάζεται για την επίλυση του προβλήματος.
Επίσης παρουσιάσαμε τέσσερα νέα μοντέλα σε μαγνητικά φίλτρα που στόχο έχουν τη μέγιστη συγκράτηση των σωματιδίων που προκαλούν φθορά στον λέβητα για την προστασία της διάρκειας ζωής, την εύρυθμη λειτουργία και απόδοση όλου του συστήματος θέρμανσης.
Τέλος, η εταιρεία μας παρουσίασε ένα ακόμα νέο προϊόν που συμπεριέλαβε στην γκάμα της τον τελευταίο μήνα και πρόκειται για το νήμα Kraftig, φτιαγμένο από 100% πολυαμίδιο και χρησιμοποιείται για την γρήγορη, εύκολη και αξιόπιστη στεγανοποίηση, αντί της χρήσης αλοιφών, κανναβιού και ταινίων τεφλόν.
Είναι κατάλληλο για χρήση για πόσιμο νερό, εγκαταστάσεις αερίου και για χρήση ζεστού και κρύου νερού. Διατίθεται σε συσκευασία των 160m».

SAMMLER – B. Μιχαλόπουλος AEBE: Eφόδια η ποιότητα και η διεθνής  πιστοποίηση των προϊόντων της


«Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας μας στην ISH 2019. Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί την μεγαλύτερη, διεθνή έκθεση του Kλάδου μας, καθώς λειτουργεί ως πύλη εισόδου προς τις μεγαλύτερες, παγκόσμιες αγορές.
Το περίπτερό μας επισκέφθηκαν φίλοι και συνεργάτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, δίνοντάς μας την δυνατότητα να βρεθούμε για άλλη μια φορά από κοντά. Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε νέους συνεργάτες, ενημερώνοντάς τους για τις λύσεις και τα προϊόντα που διαθέτουμε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μας επισκέφθηκαν συνεργάτες από 26 διαφορετικές χώρες, ικανοποιώντας απόλυτα τον στόχο της εταιρείας για παρουσία και διείσδυση στην διεθενή αγορά. Εφόδιο για την επιτυχημένη παρουσία αποτέλεσε τόσο η εμφανής ποιότητα των προϊόντων μας, όσο και η πλήρης πιστοποίησή τους, που ισχύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τραβώντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τον χρόνο που μας αφιέρωσαν Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, ευελπιστώντας σε μια νέα επαφή».