Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Δράσεις του Συνδέσμου Υδραυλικών Πατρών «Αγ. Φανούριος»

Δράσεις του Συνδέσμου Υδραυλικών Πατρών «Αγ. Φανούριος»

Μετά το «μούδιασμα» των δύο περασμένων χρόνων της πανδημίας, ο Σύνδεσμος της Πάτρας επανέρχεται δυναμικά με ποικίλλες δραστηριότητες, όπως φαίνεται από τις ενημερώσεις που φθάνουν στο περιοδικό μας και παραθέτουμε στη συνέχεια:
Κοπή Βασιλόπιτας
«Στις 25 Ιανουαρίου 2023 ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Πάτρας πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα της τοπικής ομοσπονδίας ΟΕΒΕΣΝΑ, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας. Τα δύο χρόνια της πανδημίας μας στέρησαν τη χαρά των εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη εκδήλωση να έχει μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων – γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος και πραγματοποιήθηκε κλήρωση εργαλείων της δουλειάς μας, μετά από προσφορά της τοπικής αγοράς μας.

Σεμινάριο με την Interplast
«Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο του Συνδέσμου Υδραυλικών Πάτρας σε συνεργασία με την εταιρεία Interplast, την 1η Μαρτίου 2023 στο ξενοδοχείο «My way». Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η αθρόα συμμετοχή των συναδέλφων του Συνδέσμου μας. Στο σεμινάριο συμμετείχε η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Συνδέσμου Πύργου, καθώς και συνάδελφοι από τον Σύνδεσμο Αιγίου. Η ομάδα της Interplast με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Ριζόπουλο είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το συνολικό πρόγραμμα της εταιρείας που αφορούσε στα νέα υλικά της. Μετά το πέρας της παρουσίασης αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων και των μελών της εταιρείας. Με την λήξη του σεμιναρίου, προσφέρθηκε γεύμα σε κλίμα ευθυμίας. Ευχαριστούμε την Interplast και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουμε στο εργοστάσιο της.

Εκλογή νέου ΔΣ
Στις 6 Μαρτίου 2023 έγινε συγκρότηση Προεδρείου του Συνδέσμου Υδραυλικών Πάτρα, έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 22 Φεβρουαρίου 2023. Κατόπιν τούτου ψηφίστηκαν:
Πρόεδρος: Θεόδωρος Κουτσαντώνης
Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Κουλούρης
Γραμματέας: Νικόλαος Μπουρδανιώτης
Ταμίας: Θεόδωρος Δημητρόπουλος
Μέλη: Γεώργιος Αγαπητός, Προκόπης Κελεγκουριάδης, Νικόλαος Τουβάκης Ιωάννης Μαυράκης».

 

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι