Στο Διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ ο Σάββας Σαπαλίδης

Με την ολοκλήρωση της 51ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της ΓΣΕΒΕΕ και  την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο Σάββας Σαπαλίδης δήλώσε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη, να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου αντιπροσώπους της γενικής συνομοσπονδίας επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος όπου στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 4 με 6 Οκτωβρίου 2019 στην Αθήνα με εξέλεξαν στο Διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ. Η θέση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα αλλά και ευθύνη σε μια εποχή ιδιαίτερα ανταγωνιστική και δύσκολη.
Δηλώνω πως θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την εκπροσώπηση των επαγγελματιών των Βιοτεχνών και των εμπόρων».

Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής:

Συνδυασμός Ποσοστό Έδρες
ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 49,01% 25
ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 29,4% 15
ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 13,7% 7
ΑΣΚΕΒΕΕ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 7,8% 4

Μετά την εκλογική διαδικασία ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, δήλωσε:
«Η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής συμπίπτει με την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΓΣΕΒΕΕ, το 1919. Η ιστορική πορεία της ΓΣΕΒΕΕ και η συμβολή της στην ανάπτυξη της χώρας, με συμμετοχή στους εθνικούς και πατριωτικούς αγώνες με θυσίες και θύματα, καθιστά την ΓΣΕΒΕΕ ένα προοδευτικό κίνημα, αυτοδημιούργημα των ίδιων των Συναδέλφων.
Οι εκλογές τελείωσαν και συνεχίζουμε ενωμένοι, με τις παρακαταθήκες των 100 χρόνων μια νέα πορεία για ανάπτυξη και προοπτική για την χώρα και τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους και ελπίδα για τη νέα γενιά»