Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Bοήθεια προς τους πυροπαθείς από την «Γ. Ριζάκος ΑΒΕΤΕ»

Bοήθεια προς τους πυροπαθείς από την «Γ. Ριζάκος ΑΒΕΤΕ»

rizakos

Η Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ συμμετείχε σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές κατοίκους στη Ζαχάρω Ηλείας.  Η αποστολή διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Νομαρχία Φθιώτιδας και τη μη κυβερνητική οργάνωση PRAKSIS και περιελάμβανε κυρίως είδη πρώτης ανάγκης.   Ειδικά για το σκοπό αυτό η εταιρία ΡΙΖΑΚΟΣ διέθεσε ένα από τα φορτηγά του στόλου της.
• Η Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. ήταν χορηγός στην υπαίθρια έκθεση που διοργάνωσε στις 29 Ιουνίου 2007, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στη Λαμία, ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας, στα πλαίσια της εκδήλωσης “Στενά της Λαμίας”.  Η εταιρία κατασκεύασε για την περίσταση μια υδρόγειο από διογκωμένο πολυστυρένιο, την οποία κλήθηκαν να ζωγραφίσουν μικροί και μεγάλοι “καλλιτέχνες”, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό για άλλη μια φορά στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης. 

Το διογκωμένο πολυστυρένιο αποτελεί ιδανικό υλικό για πληθώρα καλλιτεχνικών και όχι μόνο, δημιουργιών.  Η Γ.Κ.ΡΙΖΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία χρόνων είναι σε θέση να παρουσιάσει εξαιρετικά μεγάλο έργο μέσα από τα προϊόντα της σειράς ISOPOR arte, ιδιαίτερα σε αρχιτεκτονικές και διαφημιστικές εφαρμογές.