Απόλυτα επιτυχημένη η συμμετοχή της Bosch στην 83η ΔΕΘ

Η αποδεδειγμένα αξιόπιστη τεχνολογία των προϊόντων της Robert Bosch Γερμανίας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Dimakis, έκαναν μοναδική την παρουσία των δυο εταιρειών στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ 2018.

Το εντυπωσιακό stand προσέλκυσε πλήθος κόσμου, ο οποίος αναζητούσε  πληροφόρηση για ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα της ενέργειας. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ως προς την απόδοση και την ενεργειακή οικονομία, των επίτοιχων μονάδων αερίου συμπύκνωσης, των λεβήτων πετρελαίου συμπύκνωσης και φυσικά των αντλιών θερμότητας της Bosch, παρουσιάστηκαν από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Dimakis.

Στο επίκεντρο φυσικά βρέθηκε ο νέος λέβητας συμπύκνωσης Condens 2300W,  oο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, Πανελλαδικά, στο ευρύ κοινό. Απέσπασε δικαιωματικά τα θετικότερα σχόλια, καθώς συνδυάζει λειτουργικότητα, αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής, υπόσχεται να γίνει «σύμμαχος» ενεργειακής οικονομίας και εξαιρετικά υψηλής απόδοσης για κάθε εγκατάσταση.

Στην Dimakis, μένοντας επικεντρωμένοι πάντα στην αειφόρο ανάπτυξη, στην ευελιξία των συστημάτων και τη φιλικότητα προς τον χρήστη, δεσμευόμαστε για συνεχή προσπάθεια διάθεσης καινοτόμων προϊόντων, για ακόμη μεγαλύτερο όφελος των επαγγελματιών και καταναλωτών