Αρχική » Περιεχόμενα » Εξοπλισμός Επαγγ.Αυτ/των » Α. ΦΟΡΟΥΛΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΤΕ

Α. ΦΟΡΟΥΛΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΤΕ

Έξυπνα συστήματα εξοπλισμού επαγγελματικών αυτοκινήτων της Bott Η γνωστή εταιρία Α. ΦΟΡΟΥΛΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΤΕ με έδρα το Βόλο, από τον Αύγουστο του 2006 ανέλαβε την αντιπροσώπευση, διανομή και εμπορία για την Ελλάδα των προϊόντων της Γερμανικής εταιρίας ΒΟΤΤ. Η εταιρία αυτή, γνωστή και καταξιωμένη στην Ευρώπη, ειδικεύεται στα συστήματα εξοπλισμού επαγγελματικών αυτοκινήτων, αλλά και στην οργάνωση και τον εξοπλισμό των χώρων εργασίας. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, ανάλογα με τη μάρκα και τον τύπο, το αυτοκίνητο του επαγγελματία μπορεί να εξοπλισθεί στο εσωτερικό του με πάγκους εργασίας και συστήματα ασφαλούς μεταφοράς και αποθήκευσης των εργαλείων, των μηχανημάτων και των υλικών του.

Τα υλικά της κατασκευής είναι από πανάλαφρο αλουμίνιο. Η μεταφορά γίνεται με τη μέγιστη ασφάλεια διότι η τοποθέτηση των συστημάτων γίνεται από εξειδικευμένο στη Γερμανία προσωπικό. Τα δε εξοπλισμένα αυτοκίνητα έχουν περάσει με επιτυχία στη Γερμανία πάνω από 20 crash tests, σε συνεργασία με τον TÜV/TIA. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα των συστημάτων της ΒΟΤΤ, για τα οποία αξίζει κανείς να τα εμπιστευθεί, είναι τα ακόλουθα:
• Η αξιοπιστία του προϊόντος όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής των υλικών από τα ερμάρια ως τις βίδες τοποθέτησης. Όλα αντέχουν στη σκληρή χρήση.
• Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα του προγράμματος που επιτρέπει εφαρμογές «κατά παραγγελία». Υπάρχουν λύσεις για όλους!
• Η γερμανική τεχνολογία και η πιστή εφαρμογή των προδιαγραφών και των προτύπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECE 17/07), σε όλα τα επίπεδα, είναι εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.
• Το σύστημα είναι 100% λειτουργικό και πρακτικό με άμεση εφαρμογή και εμφανή αποτελέσματα.
• Οι εφαρμογές της BOTT βελτιώνουν δραστικά, από την πρώτη στιγμή, την εικόνα του επαγγελματία. Τον αναβαθμίζουν. Γίνεται πιο οργανωμένος και περισσότερο αποτελεσματικός στη δουλειά του.
• Θεωρείται μια επένδυση με γρήγορη απόσβεση και μακροπρόθεσμα οφέλη.
• Η γκάμα των προϊόντων είναι απεριόριστη.
• Η τοποθέτηση γίνεται από επαγγελματίες εφαρμοστές εκπαιδευμένους στα συγκεκριμένα συστήματα.
• Αν κάποιος δεν θέλει να επενδύσει από την αρχή για τον πλήρη εξοπλισμό, μπορεί να τον συμπληρώσει αργότερα χωρίς κανένα πρόβλημα.
 • Ο επαγγελματίας ουσιαστικά μεταφέρει τα υλικά του, το εργαστήριό του, το χώρο της δουλειάς του σε τέσσερις ρόδες, όπου και να τον καλέσουν.
• Δίνει τέλος στη σπατάλη χώρου και χρόνου.
• Επιτρέπει ασφαλείς μετακινήσεις.
Όταν αναφέρουμε ότι η εφαρμογή σχεδιάζεται ανά περίπτωση δεν είναι σχήμα λόγου. Πρώτα ο επαγγελματίας ενημερώνει τον συνεργάτη μας για τις ανάγκες του, εν συνεχεία ο χώρος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σχεδιάζεται στο computer και τέλος προτείνεται στον ενδιαφερόμενο η βέλτιστη εφαρμογή με αυτόματη κοστολόγηση. Πάνω σε αυτή τη βάση εκείνος αποφασίζει, ανάλογα πάντα και με τον προϋπολογισμό του. Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, περισσότερο οικονομικές, με κάποιους βέβαια περιορισμούς. Μια από αυτές είναι τα λεγόμενα MODUL, έτοιμα δηλαδή προσυναρμολογημένα μεταλλικά ερμάρια που τοποθετούνται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, στη μια ή και στις δύο πλευρές.
Μια άλλη οικονομική λύση είναι η σειρά PRIMA, μια γκάμα εξοπλισμού από σίδερο συγκεκριμένων διαστάσεων και λύσεων, που τοποθετούνται εύκολα από τον ίδιο τον επαγγελματία. Εκτός από το εσωτερικό του αυτοκινήτου εδώ και λίγο καιρό η ΒΟΤΤ, σε συνεργασία με την πολύ γνωστή σουηδική εταιρία THULE, προσφέρει λύσεις και για την οροφή του επαγγελματικού αυτοκινήτου. Έτσι μπορεί κανείς να μεταφέρει πλέον με ασφάλεια σκάλες, σωλήνες και άλλα μακριά αντικείμενα χωρίς να προβληματίζεται και κυρίως, έχοντας το κεφάλι του ήσυχο. Η εταιρία ΒΟΤΤ, η οποία δραστηριοποιείται πάρα πολλά χρόνια στην Ευρώπη, έχει εξοπλίσει με τα «έξυπνα» συστήματά της εκατοντάδες επαγγελματικά αυτοκίνητα. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτόν και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης ψάχνει συνέχεια λύσεις και νέες εφαρμογές, προς όφελος πάντα των επαγγελματιών-πελατών της.