Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » Δημάκης ΑΕ σε συνεργασία με την DAB Ιταλίας

Δημάκης ΑΕ σε συνεργασία με την DAB Ιταλίας

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και τα νέα, και πολλές φορές ανατρεπτικά, δεδομένα που συνεχώς προκύπτουν και τις επηρεάζουν.
Ο σύγχρονος επαγγελματίας για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός και να εργαστεί αποτελεσματικά πρέπει να ενημερώνετε συνεχώς για τα νέα προϊόντα που εμφανίζονται στην αγορά και για ό,τι τα αφορά.
Η εταιρία Dimakis Α.Ε.- επίσημος αντιπρόσωπος της DAB για την Ελλάδα.- γνωρίζοντας αυτή την επιτακτική ανάγκη για συνεχή ενημέρωση, οργάνωσε και πραγματοποίησε, σε συνεργασία με τη DAB Ιταλίας ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα : «Αντλίες και κυκλοφορητές που λειτουργούν με συστήματα Inverter-μεταβλητών στροφών».
 Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2007, στις 18:30, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Phillipion με ομιλητές τον κύριο Διαλεχτό Δημάκη-Αντιπρόεδρο της εταιρίας Dimakis Α.Ε., καθώς και τους κυρίους Luca Pagan και Massimo Bazzani της εταιρίας DAB.Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε θεωρητική παρουσίαση του θέματος με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων, καθώς και εργαστηριακή πρακτική.
Οι αντλίες και οι κυκλοφορητές με σύστημα Inverter-ελέγχου μεταβλητών στροφών, προσφέρουν τη δυνατότητα διατήρησης σταθερής πίεσης σε ένα εύρος τιμών ροής. Τα πλεονεκτήματα του συστήματος είναι οικονομία ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντλίας, μείωση του θορύβου, αποκλεισμός των υπερπιέσεων καθώς και πολλά άλλα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης να θέσουν τα ερωτήματα τους και να παρακολουθήσουν από κοντά τη λειτουργία των αντλιών και κυκλοφορητών Inverter στους πάγκους παρουσίασης που είχαν εγκατασταθεί εκεί για το σκοπό αυτό.
Η εταιρία Dimakis Α.Ε. ευχαριστεί όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και δεσμεύεται για ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.