Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ηλιακής Ενέργειας » Υψηλότερη αποδοτικότητα 5.4 % για τους συλλέκτες TiSUN

Υψηλότερη αποδοτικότητα 5.4 % για τους συλλέκτες TiSUN

Από τις αρχές του 2012 η Αυστριακή εταιρία TiSUN, ειδική στην ηλιακή θέρμανση παράγει τις απορροφητικές επιφάνειες των συλλεκτών της με μια μοναδικής κατασκευής διαδικασία. Το «Αυστριακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας» έχει επιβεβαιώσει την αύξηση της αποδοτικότητας πάνω από 5 % για το νέο μοντέλο συλλέκτη, FM της  TiSUN. Οι συλλέκτες FM βρίσκονται στις κορυφαίες τάξεις κατάταξης σε μια παγκόσμια σύγκριση στον τομέα της αποδοτικότητας συλλεκτών.
«Τον Ιανουάριο του 2012 αλλάξαμε τη διαδικασία παραγωγής των απορροφητών μας. Είμαστε υπερήφανοι για να επιβεβαιώσουμε ότι χάρις στη νέα τεχνική η αποδοτικότητα των συλλεκτών FM φθάνει μέχρι 82.3 %, » εξηγεί ο κ. Robin M. Welling, CEO της TiSUN. Σε σύγκριση με παρόμοιους επίπεδους συλλέκτες μεγεθών μεταξύ 1.8 και 2.6 μ ² χωρίς αντί-ανακλαστικό τζάμι, το μοντέλο της TiSUN FMS 2.55 φθάνει σε μια Ν0-value 0.823, η οποία είναι 5.4 τοις εκατό περισσότερο απ’ το προηγούμενο μοντέλο FM και πολύ παραπάνω από την πλειοψηφία των ανταγωνιστών. Το μοναδικό σύστημα κατασκευής των απορροφητών, με το οποίο η TiSUN καινοτομεί και χρησιμοποιεί αποκλειστικά, ενώνει τους σωλήνες με την απορροφητική επιφάνεια με ένα λέιζερ υψηλής τεχνολογίας κάμπτοντάς τους ταυτόχρονα σε σχήμα μαιάνδρου. Αυτό οδηγεί σε μια βέλτιστη σύνδεση μεταξύ των υλικών και σε βελτιωμένη θερμική μεταφορά.
Ο διευθύνων σύμβουλος της TiSUN, κ. Robin Welling είναι ευτυχής που οι πελάτες θα ωφεληθούν από την επένδυση της TiSUN στην παραγωγική διαδικασία των απορροφητών: «Η απόδοση των νέων συλλεκτών TiSUN FM είναι ιδιαίτερα υψηλή.»
Η TiSUN είναι η κορυφαία ειδικός της Ευρώπης στη βιομηχανία ηλιακής θέρμανσης. Στο παρελθόν, η επιχείρηση έχει πατεντάρει διάφορα προϊόντα και λύσεις, συμπεριλαμβανομένης του δοχείου «Pro-Clean» για οικιακή θέρμανση χώρων και ζεστό νερό χρήσης.
Η TiSUN για πάνω από δύο δεκαετίες έχει αναπτύξει, παραγάγει και πωλήσει ολοκληρωμένα συστήματα για τη χρησιμοποίηση της ηλιακής ενέργειας στην θέρμανση. Τα ηλιακά συστήματα παρέχουν 100% ανεξάρτητη, απεριόριστη και ελεύθερη ηλιακή ενέργεια για εφεδρική θέρμανση, ζεστό νερό, διεργασίες θερμότητας και ψύξης. Φημισμένη ως η ειδικός ηλιακής θέρμανσης της Ευρώπης, η εταιρία TiSUN έχει μια ποσόστωση εξαγωγής 83%. Η επιχείρηση απασχολεί ένα εργατικό δυναμικό 100 ατόμων στα κεντρικά γραφεία στο Τύρολο της Αυστρίας και 90 άτομα προσωπικό πωλήσεων στην Ευρώπη. Τα προϊόντα της TiSUN είναι διαθέσιμα σε 48 αγορές. Όλοι οι σειριακά παραχθέντες ηλιακοί συλλέκτες χαρακτηρίζονται από πολλαπλές πιστοποιήσεις. Επιπρόσθετα με την Solar Keymark, εταιρία πιστοποίησης με ισχύ σε όλη την Ευρώπη, και την Austria Solar Seal of Quality, πιστοποιητικά ποιότητας από πέντε ακόμα χώρες επιβεβαιώνουν τα υψηλά πρότυπα των προϊόντων. Το Πιστοποιητικό Δοκιμής Ποιοτικής Διαχείρισης ISO 9001:2008 επιβεβαιώνει ότι τόσο το προϊόν όσο και τα ποιοτικά επίπεδα υπηρεσιών είναι ιδιαίτερα υψηλά. Από το 2010, η επιχείρηση έχει πιστοποιηθεί επίσης από τη Διεθνή Περιβαλλοντική Διαχείριση με το πρότυπο ISO 14001.
Η «Ανδριανός» με συνέπεια τα τελευταία 18 χρόνια, “εξοπλισμένη” με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001 και ISO 14001, παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα των ηλιακών συστημάτων. Από το 2007 εισάγει και προσφέρει αποκλειστικά τα κορυφαία προϊόντα ηλιοθερμίας της TISUN, τα οποία ξεχωρίζουν σε κάθε κλιματική ζώνη, με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις για κατοικίες, ξενοδοχεία, κολυμβητήρια, γηροκομεία κ.α. προκειμένου να επιτελέσει (στο μερίδιο που της αναλογεί) το στόχο της ηλιοθερμίας.
Να επιστρέψει στον άνθρωπο τα αγαθά που προκύπτουν από την ηλιακή ενέργεια, με το μέγιστο δυνατό όφελος, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον!