Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » BIOMASS INNOVATION EXPO 2018 – Μία νέα έκθεση για τα συστήματα θέρμανσης με βιομάζα στα πλαίσια της MCE 2018 στο Μιλάνο

BIOMASS INNOVATION EXPO 2018 – Μία νέα έκθεση για τα συστήματα θέρμανσης με βιομάζα στα πλαίσια της MCE 2018 στο Μιλάνο

 

 

 

 

 

Μια νέα εμπορική έκθεση, αφιερωμένη στα συστήματα θέρμανσης από βιομάζα,  συνδιοργανώνεται με την MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, την μεγάλη διετή έκθεση για οικιστικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, κλιματισμό, εξαερισμό, είδη υγιεινής, υδραυλικά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 – 16 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο της  Fiera Milano, στο Μιλάνο. Πρόκειται για μία νέα εμπορική έκθεση, που αφορά τα συστήματα θέρμανσης και την παραγωγή θερμικής ενέργειας μέσω της άμεσης καύσης ξύλου, πελλετ και άλλων πηγών ξηρής βιομάζας.
Η BIE – Biomass Innovation Expo, θα λειτουργεί ταυτόχρονα με την MCE και θα προσφέρει τα καλύτερα παραδείγματα συστημάτων θέρμανσης με βιομάζα, καθώς και προτάσεις – λύσεις για τους οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των σομπών, τζακιών, λεβήτων, καυστήρων, μπάρμπεκιου, καπνοδόχων κ.ά.
Οι δύο διοργανώσεις που θα «τρέχουν» ταυτόχρονα, συμπληρώνουν τέλεια η μία την άλλη. Η BIE – Biomass Innovation Expo 2018, θα προσφέρει στο επαγγελματικό κοινό μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των τελευταίων, ολοκληρωμένων τεχνολογιών, ικανών να ανταποκριθούν καλύτερα στις απαιτήσεις σχεδίασης για τα κλιματικά συστήματα θέρμανσης εσωτερικού χώρου, σύμφωνα με ό,τι υπαγορεύουν η ενεργειακή αποδοτικότητα, η βιωσιμότητα και ο σχεδιασμός. Η έκθεση θα καταλαμβάνει το περίπτερο 10 του εκθεσιακού κέντρου της Fiera Milano, στο κέντρο της MCE,  με ένα σύστημα εξαγωγής καυσαερίων που εγκαταστάθηκε ειδικά εκεί, ώστε να επιτρέψει στους εκθέτες να εκμεταλλευτούν τις εγκαταστάσεις θέρμανσης βιομάζας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσλίδα της έκθεσης, www.bie-expo.it.